De energie van deze week is die van Waarheid en acceptatie.

Het valt mij op dat de kristalwezens de laatste weken niet slechts de energie laten zien maar ook hoe ermee om te gaan.

De energie van deze week is die van waarheid. Ze laten mij zien dat er veel uit diepe wateren boven komt drijven. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

Al kan het soms wel even duren. Maar het komt aan het licht.

Deze energie gaat niet alleen over wereldse zaken, over bedrijven, regeringen of mensen die in de spotlight staan. Veel instituten, oude patronen en wijzen van handelen staan te wankelen. Manmoedig wordt geprobeerd de controle te blijven houden, maar ondertussen brokkelt het gewoon onder de handen verder af. 

De energie van Waarheid is ook al een tijdje actief aan het roeren op persoonlijk vlak. Hoeveel inzichten heb jij de afgelopen tijd over jezelf gehad? 

Misschien heb je ook gemerkt dat het steeds lastiger wordt om jezelf weg te cijferen of anders voor te doen als dat je werkelijk bent. Het lukt niet meer zo makkelijk jezelf in een hokje te persen waar je niet thuishoort. Geen enkel hokje overigens wat best spannend kan aanvoelen. 

De kristalwezens wikkelen hun zachte geborgen en aardse energie om jou heen. Beschermend maar tegelijkertijd zetten ze je ook in de doe energie. Zo zal je zomaar af en toe, zonder nadenken jouw masker afzetten of een keuze maken voor jezelf ipv anderen.

Ook dat is namelijk hun energie. Je net dat kleine zetje geven wat het verschil gaat maken.

Accepteer wat er aan het licht komt. Het wordt zichtbaar om te helen, te transformeren of te zuiveren. Energie verspillen aan weerstand, angst en oordeel heeft geen enkele zin.

Inzichten van waarheid over jezelf zijn wonderen op zichzelf. Accepteer ze, ze maken jou wie jij bent, een mooi, bijzonder mens dat het waard is om zichzelf te kunnen zijn. Dat geldt ook voor jouw schaduwkanten. Door ze te accepteren (dus niet weg te stoppen of te negeren) word je weer heel. De perfecte mens zonder schaduwzijde bestaat niet. Dat kan niet in de wereld van dualiteit. 

Iedere kracht kan ook een valkuil zijn en omgekeerd.

Door deze week zonder oordeel en verhalen in de energie te staan, ontstaat er veerkracht en een soort innerlijke rust. 

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: