tijgeroog Carina Lucassen

De energie van de komende week is Nieuw Begin en Stilte.

Misschien heb je het gevoel dat eind december er een bladzijde omslaat en een nieuwe tijd begint.

 

In werkelijkheid zijn we op veel manieren al bezig met een nieuw begin. De energie van de jaarwisseling sorteert al voor, maar de grote transitie van de Vissen naar Waterman-energie is al heel wat jaren gaande en bouwt zich steeds meer op.

De kristalwezens vragen je de komende week hier bewust van te zijn. De sterrenstof van de energie van Nieuw begin vind je in kiertjes en gaatjes. Ze zit soms verstopt en soms openlijk, maar ze is er al een tijdje. Dit loopt, net als alles in het leven hier op aarde, in een golf beweging. De komende week neemt de energie van Nieuw begin toe, ze piekt. De kristalwezens willen dat je sprankeling hiervan voelt, de kriebels en het verlangen dat het echt onderweg is in een groot, magisch proces waar we niet altijd van bewust zijn.

De manier om je weer even in te tappen is Stilte.

De kristalwezens vragen je de komende week genoeg momenten van Stilte in te bouwen. Niet alleen buiten je, in je omgeving maar ook in je innerlijk. Herrie, prikkels, energie van andere mensen en hectiek overschreeuwt alles en dan is het niet mogelijk te luisteren naar je innerlijke weten of zelfs de kristalwezens of andere vorm van hulp uit de kosmos. Als je jezelf even de rust gunt, om je heen en in jezelf, het bewust opzoekt en omarmt, kan je de energie van een nieuw begin voelen. Ze is niet te herkennen, want ze was niet eerder in deze vorm op aarde. Ze ontstaat nu vanuit de verweving van oude lijnen en nieuwe energie.

Voel haar, maak eens kennis vanuit de stilte en verwonder je over haar onuitgesproken belofte die jouw voorstelling te boven gaat.

Die belofte is waarom jij nu in dit intensieve proces van transformatie en overgang zit.

Je doet het zo goed, wist je dat?

  

Lieve groet, Carina

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

forecast 13 November Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: