De energie van deze week is die van Keuze en geduld.

Ik vind het een geweldige energie!

De komende week kom je voor wat keuzes te staan, zo vertalen de kristalwezens de energie. Ze laten zien dat het niet altijd levens veranderende keuzes zijn, maar ook kleinere, op het oog nietszeggende keuzes kunnen zijn. Maar aan het eind van de rit hebben ook kleine keuzes een impact gehad in jouw leven. Alles heeft je gebracht naar het nu, naar wie je bent.

Geen keuze is voor niets. Geen keuze is zomaar een grapje van de kosmos of bezigheidstherapie. 

Het geheim van keuzes is dat ze altijd energie direct weer in beweging brengen. Kies je niet, dan blijven situaties zoals ze zijn. Door sudderend tot wellicht je kans voorbij is.

Misschien vind jij kiezen lastig uit angst voor de verkeerde keuze. Maar die bestaan simpelweg niet. De energie zal je direct een richting geven. Juist het ‘sudderen’ kan de situatie meer kwaad doen.

De kristalwezens staan nu ietwat streng aan mijn tafel. Het is dat ze geen handen hebben, anders hadden ze beslist in hun zij gestaan. Want lieve mensen, heb toch eens wat geduld zeggen ze! 

Als je kiest gaat energie stromen, maar heb je wel een besef hoe groot de eenheid is? Dat ze op jouw wolk het juiste moment weten en dat deze niet altijd gelijkloopt met het tijdsgevoel van jouw verlangen. Kosmische, magische timing is soms nodig om de beste oplossing en wonder voor jou samen te stellen. Niet omdat het altijd beter kan of omdat jij alleen maar top of the bill moet krijgen (dat verdien je wel trouwens 😉) maar omdat er geweldige dingen op jouw wachten die aan jou bijdragen, die bij jou horen. En meestal zijn die nog gaver en mooier dan waar jij nu een voorstelling van hebt.

Dat is simpelweg de energie van de kosmos. 

Op het moment dat je een uitkomst van een keuze wil afdwingen komt de controle om de hoek kijken en daarmee doe je afbreuk aan wat er voor jou mogelijk is.

Deze week kan je bij iedere keuze even stilstaan. Maak hem met en vanuit jouw hart. En leg hem dan in de liefdevolle handen van de kristalwezens of helpers op jouw wolk. Daar zullen ze het voeden met magie, met licht, met liefde en sterrenstof. 

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: