tijgeroog Carina Lucassen

De energie van de komende week is Liefde en Niet-Weten.

De energie kan momenteel best intens zijn. Het kan je een beetje ontwortelen en een gevoel geven dat het opnieuw allemaal even niet meer weet. Welke kant op? Wat wil je nu eigenlijk diep van binnen? Wat is nu de bedoeling?

Een natuurlijke reactie is dat je beter je best gaat doen, nog meer nadenken, analyseren en harder proberen. Je moet toch snappen wat er misgaat?

Dat werkt averechts. Je wilt het afdwingen en forceren, terwijl de energie juist net als eb zich iets terugtrok.

J

Het gevoel van niet weten wordt veroorzaakt door een verschuiving in de energie. Doordat frequenties van de aarde en de energie van de kosmos (met daarbij alle sluiers en poorten) verhogen. Zo verschuiven we van de oude (Vissen) energie van dualiteit, individualisme, macht en aanzien, naar een (Aquarius) tijdperk van eenheid, gelijkheid en liefde.

Hierdoor zullen oude patronen steeds opnieuw, stapsgewijs moeten worden aangepast, losgelaten of worden bijgesteld naar de nieuwe energie.

De kristalwezens vragen je lief te zijn voor jezelf deze week. Mild en verzachtend. Accepteer dat je het even niet weet en onthoudt dat energie in een golfbeweging komt. Dat betekent dat je ook weer boven op de golf komt met een vrij uitzicht vooruit en bijbehorend weten.

Geef jezelf vanuit liefde wat vrijheid in de veranderingen (we zijn zo ontzettend goed onszelf beperkingen op te leggen!). De tijd van eb is er om dingen van een afstand te kunnen bekijken, om het te vermengen met jouw diepste wensen en een stapje dichterbij te maken in de vervulling ervan. Hoe kan je iets, wat je deed op een vertrouwde, oude manier maar je best moeite kostte, aanpassen naar iets waar jij weer kracht bij voelt en energie geeft. Naar iets wat beter bij de mens die jij nu bent, past?

Daar is de komende week voor. Van een afstandje even kijken, in afwachting van wanneer de energie weer aantrekt en een voorwaartse beweging maakt.

Het ligt niet aan jou, zeggen de kristalwezens. Het is een onderdeel van het proces waar we als mens inzitten. Wees lief en zacht voor jezelf, laat de energie je dragen. Als je je verzet, kan het zeer doen.

  

Lieve groet, Carina

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast 6 November 2021

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: