De energie van deze week is die van Loslaten, Overgave en Masker

Het is best spannend. Wat zullen mensen wel niet vinden? 
Van jouw ware ik?

De kristalwezens zien dat je het echt lastig vindt. En dat angst je hierbij in de weg zit. 

Dus komen ze met een geruststelling, een advies, waarmee ze je op het hart willen drukken dat het echt, heus goed komt. 

Ze geven zachte zetjes in jouw rug. Toe maar, kom. En het vervelende van de kristalwezens is dat ze niet opgeven. De komende week zal alle energie jou uitnodigen om verder los te laten. Precies van hoort bij deze tijd van het jaar en wat de natuur om jou heen voluit laat zien. Ze wil je inspireren met haar eigen proces.

Laat maar los, fluisteren de kristalwezens. Laat ons jou een stukje dragen. Rust uit, kom bij en geef jezelf de kans even te herstellen van best een pittig jaar. 

Laat maar los, fluisteren de kristalwezens. Laat ons jou een stukje dragen. Rust uit, kom bij en geef jezelf de kans even te herstellen van best een pittig jaar. 

Maar wat onder jouw masker zit is zoveel mooier dan het mooiste masker dan jij kon vinden. 

Het masker is hol, zonder ziel. Het is slechts een schil zonder hartslag en magie. Jij, daarentegen, bent bezield, hebt een eigen hartslag en een bijzondere, unieke kern. Jij bent jij, zoals geen ander. 

Durf jij op een rustige plek jouw masker af te doen, dan geef je daarmee de kristalwezens de kans om de energie om jou heen weer in lijn te brengen met wat die bijzondere, echte, pure jij nodig hebt om te stralen.

Dat doen ze vol zorgzaamheid, zachtheid en liefde. Zonder geluid, zonder goedkeuring, gewoon omdat het zo hoort te zijn. 

Zo is het leven bedoelt.

Dus, zeggen ze zachtjes deze week tegen jou: kom, lief mooi mens. Doe dat beknellende, energievretende en angstige masker even af. Vertrouw ons, vertrouw jouw eigen wolk en alles komt goed. 

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: