De energie van deze week is die van Masker, Waarheid en Plezier

Hoe treffend zijn deze 3 kristalwezens weer een team.

Hun boodschap is krachtig. Ze stellen je de vraag: ‘sta je er wel eens bij stil hoeveel energie het kost om dat masker op te houden?’

Dat masker, dat jouw ware zijn verstopt voor de buitenwereld, dat jouw ware zijn moet beschermen tegen afwijzing en oordeel, kost jou bakken energie en daarmee plezier.

Het doel waarvoor je het masker draagt, is dat je mee wil doen, erbij wil horen en daarmee wil intappen op het geluk van het leven. Echter het gevoel van gelukkig zijn en thuis te zijn in jouw eigen leven krijg je niet door je op een sociaal wenselijke wijze te presenteren. Ze is de magie die vrijkomt als je gewoon bent wie je bent. 

En daarbij waarom zou je je verstoppen? Wat is er dan zo mis met jou wat het daglicht niet kan verdragen?

One of a kind.

Niets. Helemaal niets. In tegendeel. Jij bent net als ieder ander mens op deze aarde uniek en past in geen enkel hokje. Door je vorm te veranderen om maar in dat hokje te passen, doof je alle geluk en plezier in het leven. 

De kristalwezens hebben goed nieuws voor jou. Want in de shift naar de Aquarius energie is het dus de bedoeling dat iedereen weer zijn of haar ware eigen zijn de vrijheid geeft. Het is de bedoeling dat je jouw eigen kleur, handtekening en wie je bent gewoon deelt met de wereld. 

De energie van deze week zal je kansen geven en uitdagen de eerste stappen te maken in deze richting. Voorzichtig misschien, maar wel duidelijk. 

Als je het ook durft te proberen zal de kosmos je belonen door een fijne stroom van plezier om je heen te wikkelen. Even zie je dan de gouden randjes. Dat wat het leven zo leuk maakt.

De kristalwezens geven een tip. Want het is helemaal niet nodig om: hier ben ik! Te roepen en de aandacht op je te vestigen. Het enige wat deze week vraagt is dat je het masker zonder iets te zeggen afzet. Je niet langer met anderen meepraat als je het eigenlijk niet zo voelt. Je hoeft het niet tegen te spreken als je dat spannend vind, maar de eerste stap zou al zijn dat je ook niet meer doet voorkomen als dat je het ermee eens bent. 

Zo ga je stilletjes, maar met een eigen kracht op jouw eigen plek staan. Het ontkent een nieuw plezier dat je ontmoet als je gaat doen wat jij wil doen.

Wedden dat het masker na een tijdje niet meer past?

Ik wens je een magische week!

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: