De energie van deze week is die van Vergeving, Wijsheid en Magie

De lijnen van zachte, mooie magische wonderen staan open.Ze fonkelen, pulsen en geven kleine vonkjes van licht. Ze dragen de belofte van kleine wonderen.

De kristalwezens staan er bijna trots naast. Zo lijken ze nog meer te stralen en hun kleuren nog helderder dan anders. Ze zijn er helemaal klaar voor.

Deze tijd die nu aanbreekt is van oudsher een tijd van wonderen en magie. Van licht, geborgenheid en verbinding. 

Ze vraagt je om een stukje reflectie. Niet slechts met de vraag wat laat je los, maar vooral ook vergeving naar jezelf. De mens kan zo hard en streng zijn naar zichzelf. Zonder compassie. Vaak ligt de focus op de gemaakte ‘fouten’, de dingen die beter konden en waar je achteraf jezelf de schuld van geeft. 

Achteraf. Want je hebt nu meer informatie, meer overzicht dan toen op dat moment. Als je op het jaar terug gaat kijken, wat nu eenmaal bij deze tijd hoort, dan zijn er veel dingen die je anders zou willen zien. 

De kristalwezens geven je deze week de energie van vergeving. Er bestaan geen fouten of foute keuzes. Slechts ervaringen. Mooie en lastige leermomenten. Maar het zijn slechts ervaringen en uitdagingen.

Als je jezelf kan vergeven voor dingen die je nu wellicht anders zou doen, komt er een nieuwe wijsheid vrij. Je hebt ervan geleerd, bent er sterker en krachtiger door geworden en Wijzer.

Deze wijsheid, die soms op een litteken of beurse plek lijkt, soms ontstaan uit iets wat jij een ‘fout’ noemt, draagt de codes van een bijzondere magie. De magie van wonderen, van wat de mens ‘toeval’ noemt.

De energie van deze tijd zal steeds vaker vragen om introspectie en reflectie.

Om de plannen voor volgend jaar helder te krijgen. Ze zal je op dieper niveau verbinden met jezelf als je dat toestaat en als je durft te zien dat alles is zoals het moet zijn, dat al jouw keuzes en besluiten je gebracht hebben naar dit moment, dan kan de wijsheid zich verder ontvouwen.

Ik wens je een magische week!

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: