De energie van deze week is die van Nieuw begin en overgave.

Ik schreef er vorige week al over, we zijn er nog niet. Er liggen nog wat pittige maanden voor de boeg. 

Het is niet dat het slecht is wat er aan energie over de aarde waait, maar het blijft wat van je vragen. De energie is vastberaden, ze zet je telkens uit je comfort zone en daagt je op alle mogelijke manieren onvermoeibaar uit de controle los te laten. Alsof je geen kans krijgt te herstellen, zodat je toegeeft en in hemelsnaam maar (even) loslaat.

De kosmos, de aarde en alle gidsen en helpers, werken samen. Ze verleiden je keer op keer met de geur van ‘iets nieuws’ wat er op je wacht. Je kan het ruiken en voelen met jouw gevoelige antennes. Maar je komt er niet bij wat het is. Wat het vraagt of enige andere duidelijkheid.

Het drijft je deze week voort. Ga niet zoeken, want je zal het niet vinden. Hoe hard je ook zoekt. 

De timing van de kosmos is feilloos. Maar dat weet je altijd pas achteraf. 

Het enige wat je deze week kan doen is in de overgave richting iets nieuws. 

Geef het aan jouw wolk terug. Laat hun dat wat nodig is over de rand naar beneden gooien en relativeer jouw eigen tijdlijn van verlangen. Is het echt zo erg dat het er op dit moment nog niet is? Of is het misschien stiekem ook wel fijn en komt het toch wel beter uit?

Overgave

De kristalwezens laten zien dat overgave nu nodig is. Het is verspilde energie om overal aan te trekken of te willen beïnvloeden. Het heeft geen nut. 

De kristalwezens laten wel zien dat een nieuw begin, wat jij misschien zo graag wilt, samengaat met een deur die dicht gaat. Met een afsluiting of iets wat je loslaat. Je sluit het oude af, zodat er een nieuw begin kan ontstaan. Maar durf je niet af te sluiten en laat je het open, zal de nieuwe deur niet opengaan en de situatie onveranderd blijven. De energie gaat sudderen.  

De afgelopen weken, en die van de komende, blijven in het teken staan van loslaten en opruimen. Deuren sluiten en keuzes maken. Zodat er ruimte komt voor de nieuwe energie en een nieuw begin. 

Wil je echt een invloed hebben op het nieuwe begin? Sluit dan iets ouds af, doe een deur dicht en laat iets wat niet meer werkt los. Zoals de natuur haar bladeren laat vallen, daar waar ze niet meer bijdragen aan die boom of struik. Daarna ga je in de overgave. Geef je de regie aan jouw wolk, zodat zij alle cadeautjes en verrassingen voor jou op jouw pad kunnen strooien. 

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: