De energie van deze week is die van Eenheid, Masker en geduld.

Het is weer bijzonder, hoe dat werkt met de kristalwezens. 

Vanochtend, voordat de hectiek in huis begon, schreef ik in een hoekje van mijn to-do lijst een paar kreten op die binnenkwamen. Over de energie van de winter die komt. 

In het blog van mij kan je lezen wat ik oppikte en doorkreeg.

En nu, in de middag schud ik de kaarten voor de forecast van de komende week. Ik vraag de kristalwezens wat ik jullie mag vertellen over de energie die volgende week door levens is verweven. De energie die een onderdeel is van het proces waar we allemaal een deel van zijn.

En voilà. Eenheid, masker en geduld.  De kaart masker heb ik al een tijdje niet meer gehad. Altijd als zij naar voren schuift denk ik: daar gaan we weer.

De kristalwezens weten dat we voorsorteren op de energie van de winter. Er staat een hoop te gebeuren in het collectief. Het gaat nooit lineair, maar stapsgewijs.  En volgende week ligt er weer een stap. We weten dat er veel niet is wat het lijkt. Op veel vlakken worden mensen dingen voorgehouden die niet op de werkelijkheid berusten. Met man en macht, letterlijk, zijn er veel situaties en instanties die proberen de maskers te behouden en de schijn op te houden. Maar met alle nieuwe energie komt er zand in raderen. Brokkelen oude systemen op wonderlijke wijze en werken oude patronen ineens niet meer. 

Als dat gebeurd is ineens zichtbaar wat de mens al vermoedde. 

Het gebeurt niet vanuit straf, maar om het te helen, te zuiveren en te veranderen in iets wat wel past bij deze tijd en waar we naar onderweg zijn. 

Nu bekijk je het vanuit het grotere beeld misschien, maar deze week roert deze energie in ieders leven op kleinere schaal. En is het ineens minder ver van je bed dan je had verwacht.

De kristalwezens laten zien dat we verlangen naar alle veranderingen. Dat het ons eigenlijk niet snel genoeg zou kunnen gaan, echter dan zou het een force zijn die meer chaos en schade brengt dan goed doet. 

Ze vragen je te vertrouwen dat, dat wat aan de beurt is, nog zo krampachtig de controle kan willen houden, maar gewoon als bros zand tussen de vingers vandaan zal lopen. Groot en klein.

Heb geduld lief mens en vertrouw in het grote proces en haar timing. Ga niet forceren en afdwingen, maar stroom mee met wat zich aandient. 

Deze week zullen er ook in jouw leven dingen duidelijk worden, maskers vallen en situaties boven drijven.

Ik zeg altijd: al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: