De energie van deze week is die van Waarheid en Los Laten.

Deze week zal verrassend zijn. Ze draait om waarheid. 

Ieders waarheid is waar. Het is namelijk een subjectief iets, waarheid. De kristalwezens laten zien dat het een energie is die door de hele week is verweven. Prive, zakelijk, klein en groot. Dingen die onzuiver zijn komen aan het licht, situaties waar mensen of bedrijven niet eerlijk zijn geweest ook. 

Ook in jezelf zullen ‘onwaarheden’ onder een vergrootglas liggen. 

Waar laat je andere dingen zien of spreek je andere dingen uit dan je werkelijk voelt, denkt of wil? Waar doe jij je anders voor? En een laagje dieper, waar ben je niet eerlijk tegen jezelf? Waar doe je alsof of durf je niet hardop te erkennen wat er is?

Deze week zullen niet alleen dingen buiten jou, maar ook binnen jou naar de oppervlakte komen. Het hoort bij de energie van deze tijd, bij de shift van tijdperken. 

Deze week zal je vragen het krampachtig vasthouden aan onwaarheden, in welke vorm dan ook, los te laten. 

Zo zal je ze de ruimte geven om de weg te vinden naar oplossing en zuivering. Dat kan betekenen dat het zichtbaar wordt, dat je misschien sorry moet zeggen of iets weer recht moet maken wat nu krom is. Het zal de energie schonen en het fundament verbeteren. Het opruimen van onwaarheden geeft ruimte voor wind in de zeilen, in plaats van tegen de wind in.

Onwaarheden vragen meestal veel energie en aandacht om ze in stand te houden. Zodra je jouw grip van sturing en controle iets laat vieren gaat het mis. Van nature wil energie de weg van de minste weerstand op. Zoekt ze de zuiverste, snelste en beste weg die er is. 

Laat situaties waarin onwaarheden zitten los. Geef ze de ruimte om hun weg te vinden en vertrouw dat ze je kunnen verrassen hoe ze oplossen. Volg, handel en neem verantwoordelijkheid als het dingen zijn die vanuit jou zijn ontstaan of over jou gaan. 
Het leven is te kort om hier tijd aan te verspillen. 

Loslaten van onwaarheden en situaties die niet zuiver zijn recht maken, geeft een gevoel van vrijheid en kracht. 

Komen er situaties of dingen aan het licht die jou raken maar verder niets met jou te maken hebben? Laat ze dan los. Neem afstand en laat de verantwoordelijkheid om het op te lossen daar waar het hoort. 

Eind van deze week ben je een hoop inzichten rijker.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: