tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Balans, Afsluiten en een beetje vertrouwen.  

De kristalwezens staan in een grote groep aan tafel. Ze laten zien dat de energie momenteel heel snel gaat. Veel processen staan in een stroomversnelling en vragen om handelen.

Ze brengen nieuwe wegen, inzichten en nieuwe wijsheid. Het is de verschuiving van de oude energie naar de Nieuwe Aarde energie. Het laat je soms op jouw grondvesten schudden.

De kristalwezens vragen je deze week heel bewust een nieuwe balans te vinden. Alsof je bij iedere verschuiving en ieder stapje even weer bij jezelf kijkt, ben ik in balans?

De mooie wezentjes laten ook zien dat het een week wordt waarin je weer de kans krijgt oude dingen af te sluiten. Er moet ruimte gemaakt worden voor de nieuwe energie. Wat niet meer bijdraagt en je afremt mag nu losgelaten worden. Daarmee krijg je de ruimte voor een nieuwe stap.

De kristalwezens hebben een verzachtende en wetende energie. Zo lezen zij jou tussen al je cellen door.

Ze geven aan dat jij als mens, al deze ongrijpbare veranderingen best spannend en moeilijk vindt. Daarom kwam het kristalwezen van vertrouwen nog even de forecast sluiten. Heb vertrouwen zeggen ze! Wij overzien het hele proces.

 

Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

 

Lieve groet, Carina

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast Carina lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: