De energie van deze week is die van Vergeving, magie en wijsheid

De energie van vergeving staat deze week centraal.

Het lijkt het moeilijkste om te doen, vergeving.

Het kan voelen alsof je de daden van de ander goedkeurt. Alsof je ongewild zegt: het was oké wat je deed. 

Vergeving is het loslaten van iets wat je niet kan veranderen. Gedane zaken nemen geen keer en door boos te blijven op een ander voed je jezelf met negatieve energie. 

Iemand zei ooit eens: niet vergeven is zelf gif drinken en verwachten dat de ander doodgaat.

Bij vergeving laat je het los. Je zegt daarmee niet dat het oke was of die ander nu ineens weer aardig is. Het is goed om je grenzen te trekken en wellicht geen of minder contact te hebben. Maar boos blijven doet iets met jou. Niet met de ander.

Deze week kan het ook zijn dat je jezelf mag vergeven. Voor de zogenaamde fouten of verkeerde keuzes. Ze bestaan niet. Het leven is een leerschool voor zielen. Als je luistert naar je hoofd of keuzes maakt op basis van angst, kunnen ze anders uitpakken dan je hoopt of wilt. Ze zijn dan een ervaring om uit te leren. Geen straf. De ervaring is belangrijk en zeker geen toeval. Het zal misschien later in je leven een dankbare ervaring zijn waar je wellicht anderen weer mee kan helpen.

Wees mild voor jezelf. Iedere ervaring heeft je sterker gemaakt en gebracht daar waar je nu staat.

Als je kan vergeven, kan de energie weer vrij stromen. Dan ontstaat er een nieuwe magie. Als een vonkje dat ineens een vlammetje kan worden. Vergeving geeft rust, omdat je verder gaat en dat niet meer met je meeneemt. Die ruimte van rust kan worden ingenomen door dingen die aan je bijdragen. Pure magie en synchroniciteit.

De kristalwezens kunnen het niet laten door dan toch ook nog even te laten zien dat het allemaal niet meer is dan wijsheid. Geweldige, doorleefde wijsheid.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: