De energie van deze week is die van Acceptatie en Rust.

Het is. It be like that. 

Een gevleugelde uitspraak van mij, het is. Situaties die gewoon zo zijn. Leuk of niet leuk, het doet er niet toe. Het is. Dat is samengevat

Eigenlijk horen deze 2 bij elkaar, acceptatie en rust.

Als je iets kan accepteren dan is de energie die daarbij vrijkomt die van rust.

De komende week zal je regelmatig bij jezelf de vraag kunnen stellen of je nu worstelt met iets waar je wèl of geen invloed op hebt. Of je het kan veranderen of niet. Sommige dingen moeten we accepteren, omdat ze nu eenmaal zo zijn. 

Als je iets echt kan accepteren stopt het innerlijke gevecht en verhaal. Dan ontstaat er een rust omdat je het kan loslaten. 

De ‘geheime’ energie hierachter gaat dan in werking. 

Dus terwijl jij je erbij neerlegt en jouw aandacht op iets anders richt kan de energie van de situatie de weg van de minste weerstand vinden. Ze ligt niet stil of verdwijnt, ze gaat haar eigen leven. 

De kristalwezens laten zien dat de mens eigenlijk nog te veel ballen in de lucht wil houden, te veel uitkomsten wil bepalen en de controle niet kan loslaten. Zo wordt de lading zwaar om te behappen en dat doe je jezelf een beetje aan. 

De komende week word je uitgedaagd om dingen of situaties te accepteren. Dus niet over piekeren, geen kaarten op leggen, maar het gewoon terug geven aan jouw wolk en vragen om de beste uitkomst die nodig is. 

Het is. Zonder een verhaal, zonder angst. Als het zo moet zijn dan kan jij het aan. En zal het altijd iets positiefs opleveren aan het eind.

Het is. 

Ps. Vergeet niet van de rust te genieten die er dan ontstaat. Rust en energie die je anders niet had omdat je te druk was met de controle. 
Rust die je weer inzichten geeft en ruimte voor de fluisteringen van jouw eigen hart.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: