De energie van deze week is die van Wijsheid en Stilte.

Als de energie onrustig en onduidelijk is, gaan we massaal op zoek naar wijsheid.

Deze week is de energie nog steeds onrustig. Het seizoen verschuift en we zitten in een turbulente tussentijd. Tussentijd maakt mensen sowieso onrustig. 

Je merkt aan alles dat het oude steeds meer wringt en niet meer echt soepel lijkt te werken. Het nieuwe voel je aan met jouw antennes. Alles vertelt je dat er iets in aantocht is. Maar wat? Wanneer? Het stimuleert je ongeduld, want laten we eerlijk zijn, de tussentijd duurt maar voort.

Dus zoek je wijsheid. Antwoorden en inzichten. 

Wijsheid krijg je als je kennis èn ervaring mengt. Ze is de vrucht van iets wat je meemaakt of doormaakt in je leven. Dat is wijsheid. Doorleefde kennis. 

In sommige wijsheid is de mens aan het overleven. Door de verhalen in je hoofd wordt de situatie zwaarder, moeilijker en groter dan zij is. De wijsheid sneeuwt onder in de emoties en angst en gaat hiermee een beetje verloren.

De kristalwezens dagen je uit deze week de wijsheid te ontdekken in de dingen die jouw pad kruizen. Wat brengt de uitdaging jou? Wat kan je hiervan leren?

Om de wijsheid te ontdekken word je af en toe gevraagd even stil te staan en de stilte in jezelf op te zoeken. Alles als je even verstilt van binnen kunnen inzichten vallen, kan je de wijsheid herkennen die deze situatie in zich draagt. 

Laat je niet leven, maar sta de komende week bewust in jouw eigen leven. Door de balans te zoeken in hollen en stilstaan, drukte en rust. Juist deze rust is in deze roerige tijd zo belangrijk.

Vraag je vaak om wijsheid? Weet dan dat jouw wolk de nodige uitdagingen op jouw pad strooit. Precies wat je nodig hebt voor een portie wijsheid.

Ik wens je een fijne week!

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: