De energie van deze week is die van Doen, Acceptatie en Overgave.

Wat een mooie energie voor de komende week. 

De kristalwezens laten zien dat er een onderstroom aan magie is voor de komende week. Eigenlijk is ze er altijd, maar het lijkt erop dat ze deze week nog krachtiger is.

Soms maken de kristalwezens, op een actuele energie, een soort mini workshop van de forecast. Deze week ook.

Ze dagen je uit om uit de passieve, afwachtende stand te komen en actie te verbinden aan de ingevingen of ideeën die je hebt. 

Wil je al een hele tijd een nieuwe baan en wacht je tot de juiste voorbij komt? Dan vragen ze je om deze week hier actie op te ondernemen. Niet door meteen je baan op te zeggen, maar door eens op zoek te gaan naar vacatures, je cv te updaten en als te gaan reageren als er iets bij zit van jouw gading. Ze willen dat je gaat neuzen naar wat je zou willen, op onderzoek uit gaat en dat doet wat nodig is om een nieuwe baan te gaan vinden. De actieve ‘doen’ energie. En dat geld voor van alles. Ook voor het najagen van dromen, het vinden van een nieuw huis of een nieuwe liefde. 

Kom van de bank af en stop met afwachten, zeggen de kristalwezens.

Als je eenmaal in gang bent gekomen is het belangrijk dat je accepteert wat de uitkomst is. Ze vragen je min of meer de uitkomst los te laten, hun en de kosmos te vertrouwen dat wat je als eerste ziet of merkt van jouw actie niet meteen het eindpunt is, maar een onderdeel van jouw reis. Je bent vertrokken, onderweg en de kristalwezens vragen je om zonder oordeel mee te stromen. Ga niet bij de pakken neerzitten als je geen vacature vindt, geen huis of nog geen nieuwe liefde hebt ontmoet. Maar accepteer zonder drama dat het nu zo is en alles nog kan gebeuren. 

Op jouw wolk is het namelijk een drukte van jewelste. Ze zijn hard bezig alle raderen in de eenheid een kant op de duwen en tja, die eenheid is omvangrijk. 

Het is dus belangrijk dat je in de overgave stand gaat. Het enige wat jij hoeft te doen is gas geven. De rest doet jouw wolk in samenwerking met de kosmos. Volg, zie de humor van dingen in en vertrouw dat jouw eigen PA team knetter hard voor jou aan het werk is. 

Een heerlijke energie en een leuke mini cursus! Blijf in het nu, ga niet wonen in de toekomst en alles uitstellen tot dat jouw wens is vervuld. Je bent onderweg en deze route is actief en om tegelijkertijd te genieten van het leven. 

Ik wens je een fijne week!

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: