De energie van deze week is die van Wijsheid en Niet-Weten.

Als je op zoek bent naar magie in jouw leven dan is deze week jouw kans.

De energie van deze week heeft een eigen knispering, een eigen fonkeling die jou verklapt dat er iets meer achter de sluiers zit. 

De kristalwezens laten zien dat de mens op zoek is naar wijsheid, maar eigenlijk niet begrijpt dat je deze vergaard door ervaringen. Wijsheid is geen voorgekauwde informatie maar iets wat je doorstaat, meemaakt en doet. 

Je begrijpt dan ook dat je geen nieuwe wijsheid krijgt door dat te doen wat je altijd al deed op exact dezelfde wijze. Wijsheid groeit slechts op het gebied van niet-weten. Buiten de comfort zone. Zodra je de controle durft los te laten zal je merken dat je automatisch een route tip krijgt naar een nieuw te ontdekken iets. Het hoeft geen angst aan te jagen want dit zal altijd in lijn zijn met wie jij in jouw ware wezen bent. Iets wat het doet groeien, stimuleert en brengt naar dat gevoel van vervulling. 

Als een nieuw gebied zich in de vorm van een kans of mogelijkheid voor je ontvouwt is het altijd iets om nieuwsgierig naar te zijn, ook al weet je de uitkomst niet.

Magie komt op gang als je de hints van de kosmos durft te volgen. 

Als je actie durft te ondernemen aan dat wat je aandacht trekt, waar je van droomt of wat je zou willen. Door gewoon het begin van het draadje op te pakken en stap voor stap verder te volgen. Zo kom je van het een in het ander en wordt het van leuk, gaaf naar wauw.

De energie van deze week knispert en fonkelt van deze magie. Ze is de belofte van wijsheid en daagt je uit in het niet weten maar wel vertrouwen.
Durf jij het aan? Wikkel jij jezelf in de magische fonkelingen om het te ervaren of blijf je er slechts naar kijken?

De keuze is aan jou. Ik zou het wel weten.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: