FORECAST Carina lucassen

De energie van deze week is die van Geduld en Maskers.

In een grote licht kring staan alle kristalwezens. Ze zijn helder, bijna transparant en stralen een zachte, rustige energie. 

Ze zien dat je na al deze tijd een beetje ongeduldig bent geworden. Je wilt een nieuwe wereld zien en blijft vooruitkijken.

De kristalwezens zullen je uitdagen tot meer geduld. Iedere dag worden er maskers ontmantelt. 

Bij anderen maar ook bij jezelf. Stukje bij beetje, want als alle onwaarheden in 1 keer boven water zou komen zou dat een enorme chaos veroorzaken en een afbreuk doen aan het vertrouwen van de mens. Daarom verloopt het proces geleidelijk en heeft het wat meer tijd nodig..

De komende week zal er niet alleen maar aanspraak gedaan worden op jouw geduld, maar zal de kosmos je uitdagen zelf ook meer jouw masker af te zetten en jouw ware zijn gewoon te laten zien. Niet schreeuwend en om goedkeuring vragend, maar zonder bombarie vanuit rust. Jij hoeft geen toestemming om je masker af te zetten. Het is jouw recht om gewoon te zijn wie jij bent.

De enige die dat weerhoudt ben jij zelf.

Door dit te doen veroorzaak jij een rimpel in de energie van alles wat is. Ben je een actief onderdeel van de verandering. Het spreekwoord is niet voor niets: verbeter de wereld begin met jezelf. 

Zo ben je een voorbeeld en inspirator voor anderen.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

FORECAST Carina lucassen

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: