Forecast Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Plezier en Blauwdruk.

Zij lijken in zomerstemming, deze kristalwezens. Ze stralen en fonkelen erop los.

Deze week wordt je uitgenodigd plezier te maken. Want het leven is niet altijd zo serieus en zwaar. 

Het is bedoeld om ook van te genieten en vooral ook plezier te maken. In Nederland zijn we hardwerkende mensen die plezier bewaren tot al het werk is gedaan. Je moet het bijna verdienen, terwijl in andere mediterrane landen het tempo veel lager ligt en plezier met werk wordt verweven. Het is niet of/of, maar en/en!

Nu is plezier maken een ruim begrip. Wat de een leuk vindt kan voor de ander een aardige opgave zijn. De kristalwezens dagen je uit om deze week dat te doen waar jij vanuit jouw zijn van kan genieten. Voor de een zal dat misschien een pretpark, stad of terrasje zijn, terwijl een ander juist de natuur en rust wil opzoeken. 

Het is de bedoeling dat je luistert naar wat jij nodig hebt, naar waar jij je op kan verheugen en zin in hebt en daarmee ook het plezier en de energie hebt. 

Het is het beste van 2 werelden, want zo geniet je van het leven en deze tijd, maar leer je jezelf ook meer toestaan en beter kennen. 

De kristalwezens wijzen erop dat je de komende week het leven iets luchtiger mag nemen, de energie niet zo serieus of zwaar moet maken. Je mag lief zijn voor jezelf en proeven wat dit jou oplevert. Waarschijnlijk veel meer dan jij misschien vooraf verwacht. 

Na alle weken waarin de energie zwaar was lijkt er weer lucht te komen. En de leeuwenpoort van 8 augustus doet haar werk op de achtergrond.
Geniet van deze energie, maak plezier en schuif het andere een stukje voor je uit tot een ander (beter passend) moment.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast Carina Lucassen

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: