Forecast Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Masker en Waarheid.

Ik heb het gevoel dat ze deze energie en boodschap (naast dat het een tussentijd is) het hele jaar al benadrukken: zet jouw masker af en leef jouw eigen waarheid.

Spreek jouw waarheid en leef haar. Niet vanuit weerstand of opstand, maar door het gewoon te doen en te zijn. 

De kristalwezens vragen je vanuit zachtheid jouw masker af te zetten. Niet meer te leven voor een ander, maar puur voor jezelf. 

Verwar dit niet met egoïsme, want daar heeft het niets mee te maken. Voor jezelf leven betekent niet dat dit over de rug van een ander of ten koste van een ander moet gaan. Maar ieder mens draagt verantwoordelijkheid voor zijn of haar eigen leven. Eigenlijk is het egoïstisch als je jouw lessen door een ander laat opknappen. 

Door elkaar rammelen.  

De kristalwezens rammelen je een beetje door elkaar deze week. Zachtjes en liefdevol dat wel. Maar ze willen jou wakker maken. Zodat je stopt je te verschuilen achter een facade, achter iets wat niet lijkt op jou. Om anderen maar mild te stemmen, afwijzing en oordeel te voorkomen en vooral niet te veel uit de boot te vallen.

Sommigen zullen denken: maar dat doe ik toch al? Ik ben toch al mijzelf? Ik doe toch al wat ik wil doen? 

Maar doe je dit met een eigen signatuur of het liefst via een soort protocol dat je de garantie moet geven dat het werkt? Zoals anderen het ook doen?

Je kan van koken houden en dat doen. Maar als je alleen maar andermans recepten volgt dan is dit ook een soort masker. De kristalwezens laten zien dat het dan een bezieling mist. 

Deze week zal je meerdere kansen krijgen om toch voorzichtig jouw masker af te zetten. Om je af te vragen of je er echt jouw eigen energie in stopt, of het leeft met jouw hartslag. 

Ze zal je uitdagen om jouw waarheid te leven door te luisteren naar jezelf. Wat wil jij? Hoe wil jij het doen? Hoe voelt het voor jou?

Je zal zien dat het allemaal veel minder spannend is dan je van tevoren hebt bedacht. Het enige waar je spijt van kan krijgen is waarom je het niet eerder hebt gedaan.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: