Forecast 30 juli Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Acceptatie en Nieuw-begin.

De energie van de komende week vraagt je de strijd even te staken. Waar je ook voor vecht, tegen welke stroom je ook inzwemt, stop er even mee. 

Vooral wat betreft de dingen die je echt niet kan veranderen, waar je simpel weg geen invloed op hebt. 

Zelfs misschien wel de dingen waar je wel invloed op hebt. Laat ze even los, accepteer even wat er is en geef de energie de ruimte om de weg van de minste weerstand te kiezen. Doorgaans is die uitkomst een verrassende en veel minder negatief als dat je bang voor was. Uit eigen ervaring weet ik dat een ‘bewerkstelligde’ uitkomst veel minder positief kan zijn als wat er nog meer mogelijk was als je de kosmos jouw vertrouwen geeft. 

Tenslotte heeft alles een reden. Al dan niet meteen zichtbaar.

Acceptatie is de key deze week. Pak aan hoe en wat er wordt aangereikt. Doe dat wat op je pad komt. Vanuit acceptatie komt er namelijk een nieuwe synchroniciteit op gang. 

De kristalwezens weten dat de mens van een soort zekerheid houdt. Daarom verklappen ze het vooruitzicht, namelijk er is een nieuw begin in aantocht. Alles in het universum is energie aan het samenvoegen, opschonen en bouwen voor dit nieuwe begin. Je hebt niet voor niets een periode van afsluiten, opruimen en uitmesten achter de rug, niet waar? Opgeruimd en netjes ben je klaar voor iets nieuws. 

Het universum trekt altijd het beste, gaafste, fijnste, mooiste en krachtigste uit de kast voor jou.   

Vertrouw erop dat als je durft te accepteren wat er is en de uitkomst kan loslaten, de energie en kracht in de kosmos een weg kan vinden die een leven ontvouwt die bij jou hoort. Die jou de kans geeft jezelf te zijn, voluit. 

Gewoon omdat je dat verdient. 

Dus accepteer wat er is en geef voor 1 keer het vertrouwen aan jouw eigen super wolk.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast 30 juli Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: