Forecast Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Tussentijd en keuze.

De tussentijd is nog niet voorbij, zeggen de kristalwezens. 

Het gaat ook nog wel even duren voordat we meer in de nieuwe energie zitten als in de oude vissen energie. 

Dit is ook de reden van het verwarrende gevoel dat regelmatig ontstaat. Alsof je 2 (niet bij elkaar smakende) soorten siroop in 1 glas water doet. Het ene moment proef je een van de 2 los en het volgende een minder smakend mengsel. Het blijft een beetje behelpen tot de nieuwe energie in een grotere omvang aanwezig is.

Vergeet niet dat dit een pittige tijd is voor iedereen die gevoelig is voor de energie. 

Ben je opgeroepen voor de spirituele dienstplicht dan kan je duidelijk een gevoel hebben dat je ‘iets’ moet gaan doen, zonder te weten wat. Je hebt de nieuwe energie al opgepakt, maar het is verder nog niet zichtbaar. Daarvoor is het nog iets te vroeg. Echter het is allemaal wel gaande. De veranderingen zijn al zichtbaar, maar oude patronen en systemen weren zich kranig. 

De mens staat niet altijd open voor verandering.  

Misschien herken je het ook wel in jouw eigen leven. Je zou niets liever verder groeien en ontwikkelen, maar de veranderingen die daarbij horen blijken dan toch wel spannend te zijn. Loslaten van oude patronen, situaties of mensen kan de mens lang afhouden onder het mom van: je weet wat je hebt maar niet wat je krijgt. 

De kristalwezens helpen je door de komende week regelmatig de mogelijkheid van een keuze op jouw pad te leggen. Je weet immers dat een keuze de energie altijd weer in beweging brengt in een vastzittende, sudderende energie en laat stromen. 

Komt er een keuze op jouw pad? Maak ‘m vanuit je hart. 

Je hebt 1000 redenen om iets niet te doen en slechts 1 reden nodig om het wel te doen.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: