tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Afsluiten en Nieuw Begin. 

Ze stonden al even klaar, de kristalwezens, om de forecast te vertellen. Popelend en mijn aandacht trekkend. De kaarten vielen ook echt in de genoemde volgorde uit het deck.

Je werd eerder al gevraagd op te ruimen, maskers af te doen en zo vrij baan te maken voor jouw intuitie (ik hoor van veel mensen dat ze het moeilijk vinden contact te maken met hun intuitie. Daarvoor zit een meditatie in de online jaarcirkel en heb ik hier ook een blog erover geschreven).

Deze week mag je afronden! Er zullen situaties, relaties, mensen en kansen komen om eindjes af te ronden, hoofdstukken en deuren te sluiten en de laatste openstaande, onafgemaakte dingen van je lijstje te halen.

De energie vraagt een schone lei. Zodat er ruimte is voor nieuwe dingen. Want bij iedere afsluiting is er altijd ook een nieuw begin.

Door af te sluiten creëer je (wederom) ruimte voor iets nieuws. Dat is nodig, omdat jij, jouw energie en wijsheid is gegroeid in de afgelopen periode. Zie het als dat je jouw kleding te klein is geworden en je niet meer past. Daarbij is het allang uit de mode 😉, verwassen en versleten. Tijd voor iets nieuws, dat past bij de huidige mode, dat lekker zit en jouw figuur recht doet, zodat je weer kan stralen.

Stap niet in de valkuil eerst te willen weten wat dit nieuwe begin is, voordat je gaat afsluiten.

De kaarten en de kristalwezens geven duidelijk deze volgorde en dat betekent dat het een pas na het ander ontvouwt.

 

Vertrouw erop dat het vanuit onze dualiteit bij elkaar hoort. Met andere woorden: het een kan niet zonder het ander.

Wat sluit jij af deze week? En welk nieuw begin werd daarna zichtbaar?

Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

 

Lieve groet, Carina

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast 15 jan Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: