De energie van deze week is die van Geduld en eenheid.

Oh wat zijn mensen toch ongeduldig! 

De kristalwezens staan fonkelend aan mijn tafel. Een nieuw jaar is van start en voor de mens voelt het vaak als een nieuw begin. Terwijl in de energie er niet echt een begin en einde is. Het loopt altijd door en over in het volgende. 

De komende week zal je uitdagen tot in je tenen om geduldig te zijn. Niet alles naar je hand te willen zetten of in tijd te willen afdwingen. Momenteel loopt deze energie gelijk met de natuur. Achter de schermen is heel veel bezig. Niet zichtbaar voor het mensen oog kan je het misschien wel al voelen met jouw eigen antennes. 

Maar zij vragen je om, ondanks dat je zo graag nu al resultaat wilt zien of vooruitgang, geduld te hebben en te vertrouwen op de eenheid.

Als je weet dat jij een onderdeel bent van een enorm groot geheel, dan is iedere stap, keuze, besluit of juist niet, een beweging in de eenheid. Als een rimpel die verder reikt dan jij kan vermoeden. Niets in deze kosmos staat op zichzelf. 

De kristalwezens vragen je de force voor dit jaar los te laten. Het afdwingen, het willen bepalen en de controle. In plaats daarvan mee te gaan stromen met de power die zich aandient. 

Dat betekent niet dat je alles maar moet afwachten. Het is juist de bedoeling dat je initiatief, actie en beweging in gang zet en doet. Maar dan zonder de uitkomst te willen bepalen of beïnvloeden. Evenmin de tijd of snelheid. Blijf jezelf herinneren dat je een onderdeel bent van de eenheid en dat op het juiste moment het best mogelijke voor jou jouw pad kruist, zolang je blijft luisteren naar ingevingen.

Dan komt er gegarandeerd een moment dat je zegt: ‘wauw, het was maar goed dat… want anders had ik nu niet..

Alles komt goed.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: