Forecast Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Niet Weten en Wijsheid.

Op dit moment gaan de kristalwezens vooral in op de onzekerheid die de roerige energie veroorzaakt. Ze laten mij beelden zien van kompassen waarvan de naalden alle kanten op draaien. Met andere woorden het gaat alle kanten op, zonder duidelijke richting. 

Het heeft geen enkele nut te gaan zoeken, een tandje bij te schakelen of nog beter je best te gaan doen. Want je zit deze week in de energie van niet-weten. 

Niet-weten klinkt misschien als iets wat helemaal niet fijn is. Terwijl het gebied van niet -weten juist magisch en wonderlijk is. Het is buiten je comfort en controle zone. Daarom heeft het universum en jouw wolk de vrije hand in het strooien van manifestaties en synchroniciteit. Je legt haar geen belemmeringen op omdat je geen flauw idee hebt waarnaar je onderweg bent. 

De energie van deze week vraagt je om acceptatie. Je weet het even niet en er is geen brood van te bakken. Punt. Meer niet. Het geeft even ruimte voor andere dingen die je op dit moment wel weet. Misschien moet dit eerst gebeuren.

De kristalwezens laten zien dat je deze week een nieuwe laag van jouw eigen wijsheid kan aanboren. 

Ze ligt voor het grijpen en wacht op jou. Juist als je dan toch even niets anders te doen hebt (als hard werken om een uitkomst te bewerkstelligen) is er ruimte om innerlijk op onderzoek uit te gaan. Door voor jezelf dingen inzichtelijk te maken. Een mindmap van wat je nu echt leuk vindt bijvoorbeeld. Of neem een situatie die je graag anders wilt zien. Wat is er voor nodig die te veranderen? 

Lees een boek van jouw interesse. Woorden kunnen innerlijke wijsheid aanraken, zodat ze oplicht en zichtbaar wordt. 

Als jouw kompas zo tolt, pak een kop thee en ga gewoon even niets doen. Juist in deze momenten is de groei en ontwikkeling het grootst. Hebben inzichten de ruimte om te vallen en is er stilte genoeg om even te luisteren naar je hart als zij spreekt. Zonder afleiding.

Gewoon even lekker bijkomen. Misschien is het wel stilte voor de storm.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: