forecast Carina Lucassen

De energie van deze week is die van vertrouwen en Blauwdruk.

Deze week hebben ze een tip, de kristalwezens. Een inzicht.

Het blijft roerig, onstuimig en met vallen en opstaan. Alsof de kosmos alle energie in een grote smeltkroes heeft gestopt om er vervolgens met diepe passie flink in te roeren. Alles in je wordt aangeraakt, in gang gezet en afgewisseld onder jouw aandacht gebracht. 

Ze spreken bij mij altijd in beelden. Terwijl ik dit schrijf laten ze een strenge ouder zien, die zojuist een bomvolle, uitpuilende chaos kast, zonder beleid, heeft opengetrokken. Alles ligt overal voor jou voeten. Een enorme berg. De strenge ouder zegt: ‘zo, nu ga je opruimen’.

Het lijkt een monsterklus. En uiteraard komt het nu niet uit.

Er zijn andere dingen die je wilt doen. Even overweeg je alles zo weer de kast in te schuiven en snel de deur dicht te doen. 

Maar deze kast gaat niet dicht. Ik vind het leuke beeldspraak voor de energie die momenteel zo heftig kan zijn. Ze is mooi, intens, confronterend, zwaar en dwingt je in beweging te komen. Ongeacht of je een uitkomst ziet.

Harde noot

Heel de kosmos bundelt haar kracht, samen met onze mooie aarde, om onze starre vasthouden aan oude patronen en denkwijzen vanuit angst te doorbreken. Het is een harde noot die ze moet kraken en dat weet ze. 

I

Daarom staat er een grote groep kristalwezens aan mijn tafel als ik ruimte maak voor de energie van de forecast. Hun energie is verzachtend. Ze willen je vullen met vertrouwen. 

Wikkelen in hun liefde, sussen en troosten. Ze weten dat het pittig is. Maar het moet. Het is even voor onze eigen bestwil.

De boodschap die ze je deze week op je hart drukken is dat jouw blauwdruk het geheimpje is dat je door deze tijd heen zal laveren. 

Die blauwdruk bevat jouw passies, jouw lessen, jouw ervaringen, jouw verlangens, jouw talenten en alle ingrediënten die je in dit leven nodig hebt om de beste, krachtigste versie van jezelf te kunnen zijn. 

Het portaal tot deze blauwdruk is jouw hart. Zij bewaakt, beschermt, voedt en koestert jouw levende blauwdruk. Het is het raamwerk, het frame, de belofte voor dit fysieke leven. 

De kristalwezens laten zien dat dit jouw basis is. Jouw zielsplan, blauwdruk of hoe je het ook noemen wil is de leidraad in dit leven. Ze is pure magie en een magneet voor alles wat bij jou hoort. Ook als het stormt.

Op dat bijzondere stukje wijsheid, dat woont in jouw hart, mag je op vertrouwen. Ze zal je steeds stukjes dragen, terug brengen naar jouw centrum en aanreiken wat nodig is. Echter ze vraagt om ruimte om haar energie te laten stromen. Geen gesloten vuisten van controle en angst. In alle energie, die zo op het eerste gezicht heel chaotisch lijkt zit een diepere structuur. Een lijn, richting en uitkomst. 

Vertrouw erop dat jouw blauwdruk oplicht als je de controle loslaat, het niet wil bedenken, maar het vanuit een magie laat ontstaan.

Zonder tijdsdruk, zonder vorm. Als je haar toestaat zet jouw hart je steeds terug in jouw eigen centrum. Het vraagt slechts, wederom, een oefening in loslaten en vertrouwen. 

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

forecast Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: