Forecast Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Tussentijd, vertrouwen, niet-weten en veel meer.

Mijn tafel staat dit keer bom vol als ik de kaarten schud. Dat is meestal een veeg voorteken.

De eerste kaart die viel was weer de kaart van geduld. Vertel eens iets nieuws tegen de mensen, mopper ik tegen de groep. Maar ik heb niets te willen. Van de 25 kaarten en kristalwezens vallen er weer meerdere van dezelfde uit. Tussentijd, niet-weten, vertrouwen, afsluiten, overgave, blauwdruk en dat was vast nog niet alles.

De boodschap is duidelijk. Ik weet niet of jij het al hebt gevoeld, maar de energie neemt toe. 

Mensen met hoofdpijn, onrust, geen richting en niet goed meer weten wat voor of achter is. De energie gaat alle kanten op. De ene dag kan je het gevoel hebben van: ‘he, he, ik snap m’ om de volgende dag je af te vragen wat snapte je ook alweer?

Energetische bal

Alle losse brokjes hebben zich verweven en gemengd tot een grote energetische bal. En dat is de energie van de komende week. Alles lijkt naar een soort hoogte punt toe te werken en er is geen taart meer van te bakken. Het is alles en niks.

Dat is de energie van deze week. Met als voordeel: er is voor iedereen iets wils. 

Ik moet er eigenlijk wel om lachen, want de kristalwezens willen je duidelijk maken dat je in een tussentijd zit die voorlopig nog niet voorbij is. In ieder geval niet binnen een week of 2, 3. Dus dat je gewoon geduld moet hebben, veel blijven aarden, vertrouwen moet houden als dingen nog niet zichtbaar zijn en dat het heel normaal is dat je het gewoon even niet weet. Ga niet harder zoeken of beter je best doen. Je weet het even niet en dat is oké. Kennelijk is het nog niet de tijd om het te weten. Wat ‘het’ dan ook moge zijn.

Het is tijd om even gewoon te dobberen op een weidse zee.

Hoelang het duurt, waar je heen moet, wat de volgende stap is, is nu even bekend. Behalve dat je dobbert en eigenlijk niets anders kan doen dan dobberen. En aanpakken wat er je pad kruist. Acceptatie dus. Net zo lang tot er iets verandert. 

Vertrouwen

De kristalwezens laten zien dat het ook een oefening in vertrouwen is. Erop vertrouwen dat er verandering komt, dat je niet zal uithongeren of eindigen op een plek waar je niet wilt zijn. Dat je mag vertrouwen dat als jij niet met de peddels gaat zitten roeien, het echt allemaal goed komt en waarschijnlijk mooier dan jij kan bedenken.

Buckle up, stroom mee, laat los, aard, vertrouw en accepteer wat op je pad komt deze week.

Mijn gevoel zegt dat het best een 8 baan kan worden. 

Adem in en adem uit. 

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: