Forecast wk 26 Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Acceptatie en Aarden..

Parmantig en met pretogen staan ze voor mij aan tafel. Net voordat ik aan de forecast wilde beginnen had ik zitten twijfelen over het onderwerp van het ‘van mij’ blog. 

Tussen vertrouwen of acceptatie. Want het hoort bij elkaar als dag en nacht.

Ik koos vertrouwen.

En schoof het blog even ter zijde voor later. De eerste kaart die tegelijkertijd met het kristalwezen direct vooraan schoof was acceptatie. Tja,.. dan kan ik daar de humor wel van inzien. Helemaal als er een stel uitdagende pretogen mij aankijken.

Acceptatie

Deze week zal het universum meerdere situaties op je pad leggen waarmee je kan oefenen in acceptatie. Het is de kunst om dit vooral te doen bij die omstandigheden waar je niets aan kan veranderen. Soms zijn de dingen zo en dan heeft verzetten, boosheid, frustratie of slachtoffer zijn geen enkel nut. Het maakt dat wat het van je vraagt slechts zwaarder en moeilijker. Schoppen tegen situaties of dingen die je moet doen, waar je niets aan kunt veranderen, kost slechts veel energie en jouw goede humeur. 

Je zal worden gevraagd ze te accepteren.

Het geheimpje is dat dit veel makkelijker gaat als je vertrouwen hebt in de kosmische wetten en energie. 

Acceptatie is dus eigenlijk vertrouwen op jouw wolk die dit naar beneden heeft geworpen en daar kennelijk een reden voor heeft die jou op dit moment nog niet duidelijk is.

Daar tegenover staat dat de situaties waar je wel iets kan veranderen je deze week zullen uitdagen dit dan te doen. Bij het niet accepteren van omstandigheden waar je invloed op hebt zal weerstand nog meer wringen. Handel, kies, kom in beweging. Accepteer je het niet? Prima, doe er dan wat aan zegt de kosmos.

Volgende week is de energie hoog. De veranderingen gieren door de lucht en de energie is intens.

Als een grote, krachtige groeispurt stuwt het je voort. Je kan niet anders als ook dit slechts accepteren. De kristalwezens laten nadrukkelijk zien dat je deze week regelmatig moet aarden. 

Alle swirls aan hoge energie trekken je omhoog, geven wellicht heimwee en maken de onrust en nieuwsgierigheid alleen maar groter. Echter als je slechts in hoge energie bent, gebeurt er niets. Het zit in de balans tussen boven en onder. Die zorgt ervoor dat je de informatie van boven naar het aardse kan halen om het een fysieke manifestatie in jouw leven te maken (in plaats van slechts een idee of gedachte). 

Aarden

Ook hebben we de aarde energie nodig. We zijn hier tenslotte (ook) uit ontstaan. Accepteer wat je niet kan veranderen en zet je voeten op jouw eigen plek. Daar vatten ze wortels en in deze magische combinatie van energie deze week zal je een veerkracht ontdekken die je misschien niet eerder zo had gevoeld.

De kristalwezens bereiden hun uitdagingen voor, ze hebben er zin in. 
Ik ook.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast wk 26 Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: