Forecast 18 juni Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Eenheid en Vertrouwen..

Met een klein ritueel zet ik de poorten open. Mijn poorten van communicatie. Meteen zie ik de lijnen als kleine tl buizen aangaan. Als een bol energie verbinden ze alles met elkaar. 

Het veld, de bibliotheken, de kristalwezens, mijn wolk, de sterrenlijnen en de lijnen naar de essentie van de Aarde. Misschien nog wel meer wat ik niet eens zie. Het voelt alsof ik voor een enorme boekenkast sta, die zo groot is dat het einde niet kan zien. 

Alles is met elkaar verbonden. Alles draagt wijsheid en energie.

Mijn tafel heeft zich al gevuld met kristalwezens, sterrenwezens, gidsen en Oudsten van Raden. Hun wijsheid gonst over tafel. De kaarten worden geschud. 

Ik heb het al eerder geschreven, ze hebben humor met z’n allen. Wij als mens nemen het leven zwaar, maar zij zien overal magie, sprankelingen en plezier. Precies zoals het leven is bedoeld.

De eerste kaarten zijn eigenlijk een herhaling van vorige week. Ze hebben lol. Want in de tussentijd en het proces van opruimen en afsluiten is niets verandert. 

Hooguit dat ze je aangeven jezelf te vergeven voor alles waarvan je bij jezelf het gevoel hebt te hebben gefaald. Alles is namelijk precies zoals het nu moet zijn.

Als ik ze in de energie even tot de orde roep en om een focus vraag krijg ik de kaart van eenheid. Dat is een mooie energie voor de komende week. Direct weet ik dat als je de eenheid kan zien en ontdekken het een basis aan vertrouwen geeft. En voila! De kaart van vertrouwen valt ernaast. 

Meerdere zielen en 1 gedachte. En weer hebben ze de grootste lol.

Het concept ‘eenheid’ lijkt soms moeilijk met het menselijke brein te bevatten. Dat alles wel iets met elkaar te maken heeft. 

Van wat je in de supermarkt koopt, iedere keuze die jij maakt om iets te doen of ergens heen te gaan, een handeling in je werk, een gesprek dat je voert of een verlangen dat je zaait in jouw tuin van wensen.

We zijn allemaal een onderdeel van een enorm groot, vernuftig, energetisch systeem. Niets, maar dan ook niets is toeval. Alles heeft een reden en is een onderdeel van een groter plan. Niets gebeurt zomaar.

De kristalwezens schuiven oude rollen met codes tevoorschijn. De plannen van ieders leven. Het is geen blanco vel dat gaandeweg gevuld wordt. Het is een plan waar vinkjes op worden gezet als geplande wijsheid en ervaringen zijn doorleefd. Nadeel is dat wij ons plan niet kunnen lezen, dat de hoofdstukken rekbaar zijn afhankelijk van ons eigen proces, in hoeverre je de verbinding met jezelf verbreekt door angst en hoe vaak je over dezelfde stoeptegel blijft struikelen tot je er echt zelf iets mee gaat doen.

Je kan nooit uit de eenheid stappen. Evenmin de kosmische wetten voor jezelf uitzetten. 

Op jouw eigen wolk geven ze je alle ruimte om het in jouw eigen tempo en tijd te doen. Daarvoor hebben ze sterke koffie, wolkige donuts en een kast vol hobbies om de tijd te doden.

Soms komt er een moment dat ze op jouw wolk dingen niet verder kunnen uitstellen tot jij het uit eigen overweging gaat doen. Moet het zo zijn en is het nu echt tijd, dan dwingt het universum jou door middel van een crisis. Je wordt ontslagen, een scheiding, een burnout of een ander leven veranderende omstandigheid vindt plaats waar jij geen enkele invloed op kan uitoefenen. Precies dat wat je niet vanuit vertrouwen kon loslaten.

Juist dat moment dwingt je de controle uit handen te geven door de snelheid en de hectiek. Het zet je even stil, haalt de grond onder je voeten vandaan en geeft je de kans te kiezen voor wat jij nu echt wilt.

Niets is toeval. En jouw plan is goddelijk mooi en krachtig. Als jij toestaat dat je dat mag leven (jij bent de enige die eigenwijs is en het beter weet dan jouw wolk) is het leven wonderlijk mooi, krachtig en vervuld. 

Deze week word je uitgedaagd de eenheid te ontdekken. Zodat jouw vertrouwen in het leven weer kan groeien tot de omvang die het moet hebben. Dan durf jij te zijn wie jij in jouw kern en diepste zijn bent. 

Goddelijk mooi. 

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast 18 juni Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: