Forecast 11 juni Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Niet-Weten en Tussentijd..

De kristalwezens staan in een grote groep deze week aan mijn tafel. Ze drukken mij op het hart: Het is nog steeds een tussentijd, vergeet dat niet! 

Ook al is er beweging in de energie, dat betekent niet dat we aan het eind van de tussentijd zijn beland. Helemaal nog niet, we zijn misschien net halverwege.

Dat de energie stroomt hebben we gemerkt. Het gaat alle kanten op en kan heel verwarrend zijn. Alsof ze ieder hoekje en kiertje wil opvullen met een nieuwe vibe, maar ondertussen kan het veroorzaken dat je niet meer weet wat voor en achter is. Of alles tegelijk.

Die tussentijd is het probleem niet. Het is het niet-weten dat je in de weg kan zitten. En laat dit nu net de energie zijn die deze week voluit in beweging is. 

Alle energie zal je deze week uitdagen om verder op te ruimen, los te laten, toe te laten en keuzes te maken. Iedere dag opnieuw een stap, groot of klein, zonder te weten waar het goed voor is of waar het toe leidt.

Soms zal het lijken alsof het ook werkelijk nergens iets mee te maken heeft, maar vergeet niet dat alles een onderdeel is van de eenheid. Dus ook iedere keuze en ieder besluit dat je neemt. Iedere stap die je maakt zet een energie in beweging en is nodig voor jouw proces. Pas later zal, als je meer overzicht hebt, het kwartje vallen. Dan snap je waar dit voor nodig is.

De foute keuze.

De kristalwezens vragen mij om je te laten weten dat er geen foute keuzes bestaan. Zelfs niet die je met je hoofd maakt in plaats van jouw hart. 

Ze leiden je om, geven je dan de ervaring dat het niet werkt of lukt en laten je weten dat er toch nog iets anders op je wacht.

Zo leer je het te herkennen. Het wordt pas zwaar als je dan blijft doorgaan, de uitkomst willens en wetens wil veroorzaken en manifesteren. Dan kan een situatie veel vragen, pijn gaan doen omdat het graag de vrijheid wil om in de juiste richting te gaan stromen. 

Geef situaties de vrijheid om de weg van de minste weerstand te vinden. Dat is de weg van magie en wonderen. 

Want ook al geloof jij er misschien niet meer in, wonderen bestaan. 

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast 11 juni Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: