Forecast Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Geduld en Liefde.

Als je het vanaf een afstand kan zien, moet het opvallen dat het net een cursus lijkt met eigen hoofdstukjes. De kristalwezens laten zien dat je de komende week zal worden uitgedaagd of getest op geduld. 

Alles in het universum heeft een eigen timing, die regelmatig niet synchroon loopt met het menselijke ongeduld en de verstandelijke tijdslijn. Misschien ben je vergeten dat ze daar boven op jouw wolk geen tijd kennen?

Deze week zal de kosmos en al jouw ridders op jouw wolk je uitdagen tot geduld. Jij hebt gezaaid en kan niet eerder oogsten als dat het echt rijp is. Eerder oogsten is iets willen afdwingen wat nog niet klaar is.

Geduld is niet de enige uitdaging deze week. Liefde is de andere.

Misschien denk je: makkie, die liefde. Maar de energie gaat je uitdagen dit toch eens beter te onderzoeken. Onze maatschappij is doorspekt met (snelle) oordelen en meningen waarin liefde vaak ontbreekt. 

Zit er liefde in de soms harde, oude normen en waarden? Mag je het iemand (of een kind) makkelijk maken? Heb je compassie? 
Straf en dreigen is vaak een stok om iets voor elkaar te krijgen, kan je het omdraaien om naar liefde, positief stimuleren en belonen? Naar respect ook al is het niet jouw keuze?Heel langzaam draait de energie in de kosmos van verstarring, hardheid, naar zachtheid en liefde. 

Wat zou liefde doen?  Is een hele mooie vraag deze week.

Liefde voor jezelf, de natuur, je medemens, dieren en kinderen. 
Als je vanuit liefde kan handelen, handel je niet vanuit angst. Dat is de slechtste raadgever die er bestaat. 

Zoals ik in mijn andere blog deze week ook al schreef het is een geweldige les in spirituele ontwikkeling deze week. En toen wist ik nog niet van de forecast. 

Daag jezelf uit om hier de komende week eens vol in te duiken. Laat oude overtuigingen los, heb even lak aan de oude, verstarde normen en waarden en open je hart.

Heb lief, want er is zo veel om lief te hebben. 

Ik beloof je dat deze liefde, hoe klein ook, bij een ander binnenkomt.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: