tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Aarden en Doen..

De kristalwezens zijn heel stellig. Het is leuk, al dat innerlijke werk, verbinden met je hart en luisteren naar je ziel. Maar je bent in dit leven op deze aarde.

Zij weten dat je naar antwoorden buiten jezelf zoekt, daar zo hoog in de wolken en daarboven. Met hun humor laten ze mij beelden zien van mensen, met een zaklamp zoekend in kieren en gaatjes van de wolken. Zo druk als een volle zaterdag in een winkelcentrum. Het is een gek gezicht.

De energie van deze week vraagt je even stil te gaan staan en te aarden. Even heel bewust je te verbinden met de grond onder je voeten en de essentie de wij moeder aarde noemen.

Je ziel kan slechts tegen je praten als je even de stilte opzoekt en haar de ruimte geeft. Niet als je zelf, samen met je hoofd aan een stuk door tettert en naarstig blijft zoeken. Niets zal je het antwoord geven, want dat zit in jou. Niet buiten jou.

Door te aarden, zak je weer even helemaal in jouw eigen lichaam. Breng je de hoge energie meteen in balans, want hoge energie is leuk, maar er gebeurt helemaal niets. Onze Aarde heeft een praktische doe energie. Precies wat nodig is om te manifesteren.

 

De kristalwezens zijn blij dat deze energie de komende week volop aanwezig is. Zie je hoe mooi alles werkt? De natuur zal je steeds helpen herinneren te aarden door haar pracht en praal. Misschien is er ook wel tuin werk te doen, aan grasmaaien, schoffelen of juist zomergoed planten.

Bedenken, wachten en zoeken levert je niets op. Je moet doen. Actie verbinden aan een ingeving. Haar volgen en nieuwsgierig zijn. Zo brengt de kosmos je precies waar je moet zijn, stapje voor stapje.

Blijf je zitten afwachten op nog meer bevestiging of tot je antwoorden hebt? Dan zou je daar nog wel eens lang kunnen blijven zitten.

Dus pak alles met beide handen aan en zie hoe de synchroniciteit direct op gang komt.

Pure magie!

 

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast 21 Mei Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: