tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Acceptatie en Plezier..

Het is tijd om dingen onder ogen te zien. Misschien heb je keuzes, besluiten of acties een tijdje voor je uitgeschoven.

In de hoop dat er iets zou gebeuren dat alles vanzelf zou oplossen. Of heb je misschien heel hard je best gedaan om de uitkomst te willen bepalen?

De kristalwezens laten zien dat je deze week moet je gaan accepteren wat er is. This is it.

Bespaar jezelf de drama, de zware verhalen erom heen. Accepteer wat er is en zoals het is.

Het is, punt. Ga het aan, draai er niet meer om heen, probeer het niet meer te negeren of te sturen. Het is slechts verloren tijd. 

 

Op het moment dat je iets kan accepteren laat je de controle erover los. De kristalwezens laten zien dat je dan misschien pas merkt hoeveel energie dit heeft gekost. Uit angst voor de uitkomst. Maar hun belofte is plezier.

Iets wat je kan accepteren, kan haar eigen vorm krijgen. Precies zoals het is bedoeld. En laat het gras nu niet kleiner groeien..

De energie die je anders de situatie opslurpt, mag je de komende week steken in andere dingen. Dingen die stromen, die je energie geven.
Simpel weg toegeven aan plezier.

Plezier is een brandstof, een duurzame met een enorme kracht.

Ze is daarbij ook onze nieuwe brandstof van de toekomst. Hoe verder we in dit jaar komen, des te meer je zal worden ‘geduwd’ naar een leven waarin jij jezelf bent, doet waar je hart ligt en daarmee jouw kracht, talenten en vervulling.

De kristalwezens laten zien dat het geen keuze is, het is een onderdeel van de spirituele dienstplicht. Een onderdeel van het proces van deze tijd, het kantelen van het leven vanuit angst naar een leven vanuit vertrouwen.

En laten we eerlijk zijn, het is precies waar we in het diepst van ons zijn van dromen toch?

Een van de kristalwezens schuift nog even naar voren. Ze wil benadrukken dat je altijd mag kiezen voor plezier.

In de jaren van de vissen energie heeft de mens het leven een gevecht gemaakt, een worsteling met een uiterst serieus karakter.
Iedere dag was je bezig met blijven staan, onbewust met imago en innerlijke strijd. Met het verwerken van verdriet, oude pijn en het voldoen aan andermans verwachtingen.

Je denkt misschien dat er nog heel veel water door de rijn moet gaan voordat dit een feit is, maar onderschat de intense kracht en invloed van de kosmos, de aarde en de oude wijsheid niet.

We stromen naar een tijd waarin plezier bovenaan gaat staan.

Je denkt misschien dat er nog heel veel water door de rijn moet gaan voordat dit een feit is, maar onderschat de intense kracht en invloed van de kosmos, de aarde en de oude wijsheid niet.

In de tussentijd, mag jij weer leren te leven vanuit plezier en alle gewicht dat je remt en tegenhoudt opruimen in jouw leven. Zodat jij weer kan gaan stromen van binnen naar buiten.

En geloof mij, een leven waarin jij doet wat jij het liefste wil doen is meer binnen handbereik dan jij durft te geloven.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: