tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Masker en Intuïtie 

Dit keer is de energie anders. Hoe zal ik het zeggen? Dit keer is het niet echt een uitdaging maar meer een les.

Deze week ga je zelf, in de praktijk, ondervinden hoe een masker jouw intuitie belemmert en dusdanig stoort tot dat ze bijna niet meer hoorbaar is. Of misschien wel helemaal niet meer.

De kristalwezens hebben hun energie gebundeld. Zo willen ze laten weten dat het duidelijke taal is. Dit jaar moeten zoveel mogelijk maskers af.

Misschien vraag je je af wat ze met maskers bedoelen. Als kristalwezens over maskers praten dan verstop jij je ware zijn. Dan durf je niet open te zijn over wat jouw interesse heeft, wat je denkt of hoe jij denkt. Wie jij als mens eigenlijk bent en hoe je beweegt. 

Hoe vaak heb je woorden ingeslikt of je stenen verstopt? Heb je gedaan alsof je iets leuk vond of mee eens was terwijl je van binnen er totaal anders over dacht?
En ze laten het nog krachtiger zien: hoe vaak heb je jezelf bijeengeschraapt om iets te doen terwijl je lichaam en jouw binnenste riep om rust? Omdat je dacht dat je het niet kon maken of iemand zou teleurstellen als je toegaf?

Het nadeel van je anders voordoen is dat je de verbinding met jouw ware essentie, ziel, kern, hoe je het noemen wilt, verliest.

Dan sluit je de lijntjes met je intuitie af. Je intuitie is de stem van je ziel en de verbinding met alle levende lichtarchieven in het universum. Niet meer verbonden zijn met je intuitie is eigenlijk niet meer kunnen praten met je eigen kern.

Een laatste bijkomstigheid die het gevolg is van je anders voordoen is dat je deze -niet eigen– energie ook weer terugkrijgt.

Want alles wat je uitstraalt en wegzet in het universum krijg je terug.

Zonder het van de daken te moeten en hoeven schreeuwen, mag je zijn wie je bent. Mag je luisteren naar je eigen lichaam, naar je eigen kern, naar je eigen normen en waarden. Je hoeft anderen niet te overtuigen, je hebt geen toestemming nodig.

Wees vanuit liefde en goedheid. Niet vanuit boosheid. En je zal zien dat je intuitie ineens, zomaar weer tegen je begint te kwebbelen met goed nieuws.

Laat je reactie achter in de berichten onder deze forecast en maak daarmee kans op een persoonlijke 2022 forecast in jouw mailbox!

Lieve groet, Carina

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

oorcast 8 janauari 2022 Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: