tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Tussentijd, Liefde en Keuze..

De kristalwezens laten zien dat de tussentijd niet in een weekje even voorbij is. En dat een ‘tussentijd’ niet zomaar ieders proces in de wachtkamer zet tot de kosmos zover is.

Een tussentijd kan je zien als een reis, maar ook als een stappenplan of mini-opleiding die je onderweg gratis erbij krijgt.

Tussentijd: je hebt het oude verlaten en bent onderweg naar het nieuwe, maar ziet het nog niet.

Alsof je in een voertuig zit die snel vooruit gaat, maar het voelt als stilstand. Als zaadjes die in de grond hard groeien en ontkiemen maar boven de grond zie je nog niets.

Dan komt de twijfel. Is het wel een tussentijd of ligt alles echt stil in afwachting van jou?

Daarom geeft het universum jou, helemaal gratis en voor niets, een cursus om de tijd goed te benutten. En de inschrijving doen ze vanuit de uber wolk, helemaal automatisch.

Deze week wordt het hoofdstuk liefde en keuze uitgewerkt, laten de kristalwezens mij weten. Want er is nog wat bijles nodig. Het is namelijke taaie stof, liefde en keuzes. Of te wel: keuzes maken vanuit je hart, vanuit liefde voor jezelf.

De enige manier om deze week fijn door te komen is met een nieuwsgierige blik in de overgave te gaan.

Laat de oude manier los, schiet niet in paniek om het loslaten van de uitkomst maar wees eens nieuwsgierig naar dat nieuwe. Het past beter bij jou, bij deze tijd en waar we naar onderweg zijn. Dan kan het niet anders als gaaf zijn toch?

Jawel, ik kan het ook hier horen, als je met jouw ogen rolt en zucht: Niet weer!

Ja wel weer.

Net zolang totdat je het echt doet. Het is een to do les. Want de kosmos, ik, de kristalwezens, gidsen en andere mensen die het weten, kunnen jou vertellen tot we een ons wegen dat kiezen vanuit je hart een magische energie op gang brengt die je in lijn brengt met het leven zoals dat voor jou is bedoeld.

Je hart weet dat het waar is, maar jouw hoofd weet het allemaal nog zo net niet. En dat gokken zou zij zeker niet doen.
Dus jij ook niet.

Dan zegt de kosmos en al haar lichtwezens: probeer het maar uit. Het hoeft niet iets mega groots te zijn. Het werkt even zo goed met kleine stapjes en onschuldige situaties. Wat zegt je hart? Wat zegt je hoofd? Vandaag volg je het advies van je hart.

En dan ga je voelen. Voelen hoe dat (naast misschien een (beetje) schuldgevoel) diep van binnen voelt. Kriebels, leuk, misschien een tikkeltje schaamte dat je je erop verheugd? 

Dan mag je ook handelen naar je keuze. Besluit, schrijf je in, klik, kies en doe. Ging het makkelijk? Was er een meevaller? Vielen dingen samen?

Zo laat de kosmos en de kristalwezens je voelen hoe synchroniciteit voelt. De magische, dragende, onderstroom.

Oh daar komt de angst voor de verkeerde keuze. Maar die is ongegrond. Want kies jij iets wat eigenlijk niet goed voor je is? Dan kan het niet, is het op, uitverkocht, volgeboekt of lukt het gewoon niet. Dat is de noodrem van het universum.

Dus, adem even in en uit. Je bent ingeschreven en de week gaat beginnen. Kies met liefde voor jezelf en slurp de ervaring van wat deze momenten voor je doen.

Dan krijg je eind van de week een echt sterren certificaat en ben je klaar voor het volgende level.

Vergeet niet te genieten, want magie… dat is puur om te genieten.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

forecast Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: