tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Tussentijd en Loslaten..

De kristalwezens waren er unaniem over eens aan mijn tafel. Niets kan de mens meer onzeker maken dan ze in een overgangstijd zetten en niet laten weten wat het einddoel is.

Erger kan je het gewoon niet maken.

Bij deze komt de waarschuwing van deze magische lichtwezens: de komende week lijkt een bubbel, een vacuüm waarin zomaar iets, wat altijd goed ging op die manier, ineens niet meer werkt.

Of te wel: tussentijd. Het oude werkt niet meer en van het nieuwe is nog niets te ontdekken.

Dit kan een pittige week worden.

 

Want deze week zal je vragen steeds opnieuw een andere balans te vinden. En out of the box te gaan denken. Buiten je eigen kaders. Buiten de geijkte manieren en buiten de grenzen van alles.

We zitten in een grote shift. Van een oude vastgeroeste Vissen energie naar een nieuwe, onbekende energie van het waterman tijdperk.

Of je erin geloofd of niet, of je wilt of niet, alles verschuift in deze energie. Steeds opnieuw zullen oude dingen niet meer werken. Oude patronen en systemen gaan brokkelen om plaats te maken voor nieuwe. En met iedere verschuiving kom je in een stukje tussentijd.

Een periode waarin je jezelf opnieuw moet uitvinden zonder te weten hoe. Zonder te weten waar je naar onderweg bent. Of wat de bedoeling is.

De enige manier om deze week fijn door te komen is met een nieuwsgierige blik in de overgave te gaan.

Laat de oude manier los, schiet niet in paniek om het loslaten van de uitkomst maar wees eens nieuwsgierig naar dat nieuwe. Het past beter bij jou, bij deze tijd en waar we naar onderweg zijn. Dan kan het niet anders als gaaf zijn toch?

Als ik dit schrijf zie ik bij de kristalwezens hun ogen oplichten en vol pret vonkelingen komen.

Want zij weten dit wordt in alle opzichten een leuke week!

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast 30 April Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: