tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Afsluiten  en Aarden..

Misschien denk je wat heeft dit nu met elkaar te maken? Heel veel kan ik je vertellen.

De kristalwezens laten zien dat er deze week kansen komen om oude, losse eindjes en lopende sudderende situaties af te sluiten.
Het zijn van die situaties waar je om heen blijft draaien of juist nog harder je best doet om het te keren.
Die situaties die duidelijk een signaal geven dat ze leeg, zonder energie en potentie zijn, maar je geen afscheidt van durft te nemen. Want stel je voor dat je het mis hebt?
Het zijn de situaties die je niet recht in de ogen wil kijken, maar erlangs. Eerst nog dit proberen, of juist dat. Het is vaak onbewust gegaan. Omdat je het eigenlijk nog niet zag.

De kans is groot dat de energie van deze week een weg in slaat waarbij je de keuze krijgt om de situatie af te sluiten. Pak m!

Een situatie afsluiten betekent niet dat je met alles moet breken, laten vallen of iets anders rigoureus. Het betekent dat slechts dat je een andere keuze (en dus actie) eraan koppelt als dat je tot dan toe hebt gedaan. Je zal het steeds, hebben geprobeerd op te lossen, zonder resultaat.

Nu los je het niet meer op. Niet op de wijze waarop het de situatie in stand houdt zoals ze is.

Afsluiten is kijken naar je eigen grenzen en ze respecteren.

Heb je eenmaal besloten geeft het werkelijk lucht en ruimte. Opluchting, een nieuwe kracht en vaak ruimte voor nieuwe inzichten en inspiratie.

Waarom dan aarden?

Om meerdere redenen. Allereerst is er ruimte voor nieuwe energie. Mogelijk wel een stapje dichter bij jouw dromen en verlangens. In ieder geval krijgt iets nieuws de kans om naar voren te schuiven. Want een afsluiting hoort in deze duale wereld altijd bij een nieuw begin.

Om dit nieuwe naar jouw fysieke leven te trekken, naar de aardse energie, is aarden belangrijk. Het zet je aan tot nieuwe daadkracht. Aarde energie is een fysieke energie.

En voor manifestatie is actie, aarde energie nodig.

Daarnaast is het aarden ook nodig om in het NU te blijven.

Afsluiten is altijd spannend en de kristalwezens laten zien dat als je aard en bewust in het nu blijft je niet in een angst en zorgen kan schieten.

Ze dagen je uit je te verheugen op dat wat er op je wacht, want je weet dat de energie van het leven slechts uitgaat naar groei.

Naar iets wat nog beter bij jou past dan het oude.

Sluit jij af, dan mogen ze boven los.

En aard.

 

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

forecast Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: