tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Keuze  en Masker..

Dit jaar kent een woord dat in sterrenstof letters overal bovenaan staat: EIGENHEID, authenticiteit.

De kosmos heeft een plan. Ze werkt haar stap voor stap uit. Je wordt uit je schulp getrokken, uitgedaagd en geprikkeld.

Ondertussen is er een innerlijk proces gaande. Iets waar je eigenlijk geen invloed op hebt. Niet in de vorm van afremmen of juist aanjagen. Het proces kent haar eigen tijd: Divine timing.

Te lang heeft de mens vanuit ratio geleefd en de verbinding met het hart verwaarloosd.

Zo lang dat het een ingesleten patroon is als spoorvorming in het asfalt. Daar moet je ook bewust een andere lijn kiezen en tegen sturen als je er toch weer in lijkt te belanden.

Dit jaar staat eigenheid of te wel authenticiteit hoog op de agenda van de kosmos. Hoog is nog zwak uitgedrukt. Ze staat vet, dik gedrukt boven aan. Het is namelijk een van de lastigste dingen voor de mens. Jezelf durven zijn. Het ‘doe maar gewoon dan doe je gek genoeg’ loslaten. Het ‘niet doen! Wat zal ….. wel niet denken!’ loslaten en maling hebben aan wat anderen denken. Het is nog diep ingesleten om te handelen op basis van wat een ander misschien zou denken of verwachten. 

De komende week zal je weer hierin worden uitgedaagd. Net zolang totdat je een gevoel krijgt van overgave (ja, ja ik ga al!) en het maar gaat doen. Dan zal je ontdekken dat het erger, moeilijker, spannender leek dan dat het in werkelijkheid is. Dat de weerstand die je krijgt eigenlijk wel meevalt (mits je het niet aan anderen gaat opdringen). Maar de grootste verrassing is de magie die vrijkomt. De synchroniteit (of noem het toeval) en een gevoel in jou dat als warm, vervullend, vloeibaar geluk voelt.

Om een lang verhaal kort te maken: het universum gaat je de komende week meerder kansen geven hier vanuit eigen keuze in te stappen.

Niet gedwongen door een crisis, want dat is het eind station als je te lang uitstelt. Je krijgt de komende week keuzes te maken waarbij je maar 2 richtingen heeft. 1 die je maakt vanachter jouw masker en 1 die jou recht doet. Vanuit je hart dus.

Heb je geluk dan krijg je meerdere kansen en dus meerdere keuzes. Alsof je meerdere levens hebt in een spel.

Er bestaan geen foute keuzes, slechts ervaringen en sommige misschien hardnekkig. Maar steeds opnieuw, iedere minuut van de dag, krijg je de kans om opnieuw te kiezen en dit keer een andere keuze te maken.

Je weet tenslotte dat zolang je alles doet zoals je altijd al deed, de uitkomst niet anders zal zijn.

De kristalwezens geven duwtjes, zetjes en kunnen je pardoes iets hebben laten kiezen wat je anders niet zou hebben gedaan.

Laat dat nou net de bedoeling zijn van deze week..

Ik ben benieuwd. Laat je het mij weten onder dit blog? Dan zal je merken dat je echt niet de enige bent bij wie de magie ineens haar weg vindt.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: