tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Overgave  en Balans..

Terwijl ik ruimte maak staat de tafel meteen vol kristalwezens. Ik heb gemerkt dat de afgelopen weken hun kracht en energie heel sterk uit gaat naar de mens helpen.

Ze willen in iedere forecast, steeds opnieuw benadrukken dat wat jij zo moeilijk vindt: vertrouwen hebben. 

Als je vertrouwen hebt in het leven, in de kosmische wetten en de magie van het universum is overgave niet moeilijk.

Dus strooien de kristalwezens ladingen boodschappen die jou vertrouwen moeten geven. Net zolang tot er ergens een vonkje vlam zal vatten en je beetje bij beetje durft los te laten.

Niet verbazingwekkend is de energie van de komende week overgave en balans. Want als je vanuit overgave durft te leven, kan de balans in jou en om jou heen weer herstellen. Zie het als de natuur. Zodra wij onze greep erop loslaten en ons er niet meer mee bemoeien herstelt zij in rap tempo terug naar haar eigen balans. Zelfs in gebieden waar wij mensen niet meer kunnen leven.

We zagen het met onze eigen ogen in de tijd van de eerste lockdowns. De aarde nam zonder vragen haar leven in eigen hand en de natuur herstelde zich in luttele weken op een wijze die wij eigenlijk als onmogelijk hadden afgeschreven.

Deze magie werkt ook zo in jouw leven. Het universum werkt altijd naar jouw hoogste goed, jouw mooiste leven en krachtigste, vervulde zijn. Als je durft los te laten.

Leven vanuit overgave zal in dit waterman tijdperk het nieuwe ‘normaal’ gaan worden.

Alle energie in ons bestaan, aarde en kosmos, werkt hier nu in een hoog tempo naar toe.

Dus kriebelen de kristalwezens je met doe energie, maken steeds opnieuw krampachtig vasthoudende vingers los en laten je voelen hoe het is als je laat dragen door magie en het leven zelf.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast kristalwezens Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: