tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Magie  en Keuze..

De kristal wezens popelen. Ze willen je laten voelen hoe de energie van de kosmos haar overvloed strooit als je durft los te laten en je over te geven aan magie.

Alsof je in deze week een workshop krijgt in magie. Of als een uitdaging.

 

Deze week zal je keuzes aangeboden krijgen.
Maak je de keuze van uit jouw eigenheid, luisterend naar wat je hart zegt dan gaan de lijnen van magie aan. Je zal ze direct opmerken in synchroniteit, in een gevoel van kracht en gedragenheid.

Maak je de keuze gebaseerd op angst of hebzucht zal de uitkomst dor zijn. “Hoofd” keuzes dragen niet de codes van kosmische magie

Zo zal deze week een oefening zijn in magie en keuzes. Om jou vertrouwen te geven te in de energie van keuzes.

Met iedere keuze stap je op een nieuwe tijdlijn met daarmee een nieuwe uitkomst en vorm.

Zo willen ze je laten zien dat je geen verkeerde keuze kan maken, zolang de keuze uit jouw hart komt. En wat het je brengt als je dat doet als pure, zuivere, magische beloning vol sterrenstof.

 

Ze laten mij zien dat ze hopen je verslaaft te maken aan dit gevoel en deze magie zodat er een stevige basis van vertrouwen komt in de wijsheid van jouw hart & wezen kern, in de magie va kosmos en naar wetten.

Durf je niet te kiezen en kies je niets?

Dan ‘suddert’ alles. Of te wel er gebeurt niets, alles wacht zonder beweging.

Net als bij een gerecht kan sudderen soms geen kwaad maar als het te lang duurt zal je merken dat deze kans verpietert en de glans en kans verkeken is.

Als er een keuze op je pad komt is dat doorgaans bedoelt als kans voor jou. Dan draagt het bij als groei, als nieuwe tijdlijn die mogelijk is.

Ga jij deze week je kansen pakken? Bij iedere kans voelen of ze je blij maakt of juist energie kost?

En dan bedoel ik niet dat de spanning van de beren op de weg maar dieper,… het gevoel: is het echt mogelijk?

Ik hou van keuzes en maak ze met heel mijn hart vol uit. Omdat ik de magie al jaren ken, heb getest en uitgediept.
Dus vertrouw lief mooi mens dat keuzes stilstand opheffen en direct magische energie laten stromen.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

forecast 2 April carina lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: