tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Nieuw begin en Magie..

Yes, eindelijk worden dingen zichtbaar. Je moet er echt even goed naar kijken en de tijd voor nemen maar als je met een beetje afstand gaat kijken, dan zal je zeker de energie van deze week ontdekken.

Het is goed mogelijk dat je vorige week een keuze hebt gemaakt, misschien een deur hebt dicht gedaan of besloten hebt voor een verandering. Misschien ingeschreven voor een nieuwe cursus, huis of gewoon de keuze om afstand te nemen van bepaalde mensen.

 

De keuze en het besluit kan iets zijn dat in de toekomst ligt, tenslotte heb je niet meteen een nieuw huis of zit je nog met een opzegtermijn van je oude baan.

Na het nemen van een keuze of besluit gaat energie altijd stromen.

Ongeacht of de uitvoer nog een stukje in de toekomst ligt. De energie is die van een nieuw begin, fris, vol levenskracht en knisperend.

Zo stroomt er een voedende energie door jou en de delen in je die in alle hectiek dor en schraal zijn geworden. Je bent te lang op wilskracht doorgegaan en hebt niet willen luisteren naar wat je innerlijk je toefluisterde.

 

Met de energie van een nieuw begin (misschien in het vooruitzicht) komt de stroom met energie weer direct op gang. Ze is het signaal dat je weer in lijn komt met hoe het moet zijn, met jouw richting.

Emoties die deze week spelen kan je in jouw voordeel gebruiken, bekijken, zuiveren of een plek geven of ze kunnen je meesleuren in een verhaal wat misschien ver van de werkelijkheid staat of een brug is die je nog niet hoeft te passeren.

De magie is de synchroniteit.

De komende week valt er van alles in jouw schoot dat past bij het nieuwe begin. Zijdelings of gewoon vol uit spot on.

De magie zijn ook de wonderlijke mogelijkheden die jouw pad zullen kruizen. Mogelijkheden die verrassen of waar je nu gewoon aan toe geeft.

Kortom een heerlijke week in het vooruitzicht.
Terwijl ik mijn blik laat dwalen over mijn tafel schuift er nog 1 kristalwezen naar voren. Die van aarden. Want het blijft belangrijk in deze tijd contact te blijven houden met deze bijzondere essentie: aarde.

Vooral omdat zij zorgt voor balans en de echte levenskracht die bij een nieuw begin hoort.

Zoek deze week regelmatig de natuur op, verbind je ermee. Je deelt dezelfde energie, die van een echt nieuw begin.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

forecast 26 maart Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: