tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Doen en Niet-Weten..

Eindelijk komt overal beweging in en lijkt energie sneller te gaan stromen.

Het valt samen met de energie van de volle maan van deze maand. De kristalwezens vragen deze week juist de controle los te laten en niet te gaan wachten op uitkomsten of zekerheden.

De energie vraagt je te ‘doen’. Dit kan zijn emotioneel ergens gewoon doorheen gaan het niet steeds parkeren en wegstoppen, of juist rustig stappen te maken die jou dichter bij jouw droom brengt. Ook al zou je niet weten wat die precies is of dat het voor mogelijk gehouden kan worden.

De energie van deze week vraagt je eigenlijk je ingevingen te volgen.

Met een open blik en mind.

Er zal van alles worden aangereikt aan kansen, ingevingen en mogelijkheden, maar als je te veel bezig bent te kijken naar wat er niet is, kan het zijn dat deze kansen en kleine wonderen aan je aandacht voorbijgaan.

 

Gevoelens hebben 2 kanten. Ze kunnen je een kracht geven of juist jouw kracht ontnemen. Dat geldt ook voor een zwaard. Het kan er zijn om je te beschermen en verder te helpen of het kan je (dodelijk) bezeren.

Emoties die deze week spelen kan je in jouw voordeel gebruiken, bekijken, zuiveren of een plek geven of ze kunnen je meesleuren in een verhaal wat misschien ver van de werkelijkheid staat of een brug is die je nog niet hoeft te passeren.

Deze week vraagt om bewuste beweging. Soepel, zacht en rustig. Ze vraagt ook de acceptatie dat je niet alles weet, hoeft te weten of kan weten.

Maar dat je wel kan vertrouwen op de vooruitgaande energie van de kosmos in het grote proces dat gaande is.

Dat het je altijd in lijn brengt met wat goed is voor jou en zo hoort te zijn voor jouw mooiste leven.

Eigenlijk brengt het je altijd naar het beste wat er is voor jou. Zelfs wonderen als je het de kosmos toestaat. Lees tussen de regels door, zie de achterliggende patronen en energie. Dan is niets wat het op het eerste gezicht lijkt en klopt het niet met wat je emoties hierover aan verhaal maken.

 

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast wk 12 carina lucasseb

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: