tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Vertrouwen en Loslaten..

Nieuwe stappen beginnen zich te ontvouwen. Voor jou mag het sneller, duidelijker, zodat de onrust van het niet weten gesust kan worden.

Het liefst zou je alles willen weten, de brandstof zoeken en bijvullen, om het tempo dan maar te verhogen, want zeg nou eerlijk, eigenlijk zie je nog helemaal niets. 

Hoe moet je weten dat het nieuwe zich al aan het ontvouwen is? Zit je niet voor nop ergens op te wachten wat niet komt?

Precies die energie is het deze week. En toch, buiten het zicht, gaat de energie vooruit.

Dat weet je ook, want je kan het voelen aan jouw, toch al zo gevoelige, antennes. Het is precies wat je onrustig maakt, hongerig naar duidelijkheid over wat dit gekriebel nou veroorzaakt.

 

De kristalwezens staan aan mijn tafel. Ze zien en weten hoe moeilijk vertrouwen en loslaten is. Je niet bemoeien met het proces.

Ze laten het mij zien als dat je niet mag graven in de aarde om te kijken of het zaadje al een beetje is uitgelopen, of het al een kopje en misschien een beginnend blaadje heeft.

Er is een mega proces gaande. Een shift in energie die je ongemakkelijk laat voelen. De nieuwe energie voelt anders en toch wat vertrouwt.

Uit een kaartenset van 25 kaarten vallen steeds opnieuw deze kaarten.

Het is nog even geen tijd voor nieuwe informatie. De huidige energie moet even integreren en heb je enig idee hoeveel processen van verandering, opheldering, zuivering en uitlijnen momenteel gaande zijn? Kijk eens om je heen, kijk eens naar de wereld.

Iets nieuws kan niet eerder tevoorschijn komen als het oude nog niet is opgeruimd of losgelaten.

De tijd van jouw verlangen is sneller dan de tijd die de veranderingen en de divine timing nodig hebben.

Vertrouw zeggen de kristalwezens. Vertrouw op de kosmos en de aarde. Zie door de lagen heen welke energie momenteel gaande is en hoe vernuftig de kosmos en de aarde zijn. We weten nog niet een fractie van al hun geheimen en mysteries en toch zijn we een afgestemd, functionerend geheel.

Deze 2 kaarten zijn een bemoediging voor jou. Een bevestiging, dat het gaande is.

Jij en wij zijn onderweg.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast 12 maart Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: