tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Liefde, Eenheid en een snufje Aarden..

Deze week is roze. Sorry voor wie niet van deze kleur houdt, maar deze week is de energie roze. Sprankelend, voedend, verzachtend, verwarmend en liefdevol roze.

Je hebt zo veel werk (innerlijk) verricht de afgelopen tijd! Er leek geen einde te komen aan het proces van loslaten en opruimen.

Een van de Oudsten van de kristalwezen licht raad straalt haar wijsheid over deze forecast door te laten zien dat dit proces ook nog lang niet klaar is.

Tegelijkertijd laat ze ook zien hoeveel er al boven is komen drijven, mondiaal en op persoonlijk vlak.

Het lijkt een volgepropte kast die je aan het uitruimen bent. Het werkt niet door met een enkele zwieperd een plank leeg te vegen. Niet alles hoeft weg, dus gebeurt het item voor item. Een klus die nog niet klaar is voorlopig.

 

Door het opruimen ontstaat er ruimte, dat weet je inmiddels wel. Maar deze ruimte wordt nu steeds meer opgevuld met nieuwe inzichten, wijsheid en energie.

Zeg nou eerlijk, hiermee begint opruimen héél langzaam aan anders aan te voelen. Het resultaat wordt een beetje zichtbaar en dat geeft hoop.

De energie van deze week is die van liefde. Liefde voor jezelf.

Een van de lastigste dingen die we, op loslaten na, kennen. Want er is nog zoveel te verbeteren aan jezelf. Poeh, je bent er nog lang niet!

De kristalwezens dagen je even uit. Gewoon, een kleine, korte uitdaging. Kijk eens terug, hoeft niet eens zo ver dat je hersenen moeten kraken, maar naar bijvoorbeeld eind december en nu. Wees je bewust van de stappen die je dit jaar alleen al hebt gemaakt. Wat en hoeveel je hebt opgeruimd, voor jezelf gekozen en gedaan.

Wauw. Ja echt! Wauw.

Hou van jezelf. Geef jezelf ook de complimenten die je verdient. Want ook al ziet een ander het misschien niet, jij weet hoeveel werk het was, wat het je heeft gekost om naar jezelf te kijken en los te laten.

Liefde is een helende, voedende en alles omvattende energie.

Zelfliefde heb je misschien niet geleerd, wel straf of afkeuring als je iets niet goed deed of voldeed. Deed je het wel was dit heel gewoon en normaal. Niet zeuren dus.
Hiermee was de balans weg. En leerde je jouw innerlijke werk, jouw inspanningen en effort te bagatelliseren.

Zelfliefde is nodig om in een snel veranderende wereld te blijven staan. Vanuit een goede dosis zelfliefde kan je liefde delen.

De kristalwezens zijn scherp deze week. Zij willen je laten weten en merken dat als je jezelf liefhebt, daarmee eigenlijk ook de ander liefde geeft. Dit klinkt misschien wonderlijk, maar ze willen je laten weten dat je een onderdeel bent van de eenheid.

We zijn een.

We zijn allemaal energie, allemaal met elkaar en alles verbonden. Iedere actie die je doet, ieder woord of beetje liefde veroorzaakt een rimpel in het grote veld van energie.

Niets staat op zichzelf.

De energie van de komende week zal je uitdagen lief te zijn voor jezelf. Grenzen te trekken en te bewaken, jezelf een moment te gunnen terwijl het misschien helemaal niet uit komt of te luisteren naar je lichaam naar wat het nodig heeft.

De kristalwezens laten zien dat dit leerproces belangrijk is met wat nog komen gaat dit jaar en ze het nu op een speelse wijze op je pad strooien. Om alvast te oefenen, te beleven en te ervaren dat je het je meer brengt als dat het je kost.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

forecast 5 maart Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: