tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Keuze en Acceptatie

Heel letterlijk gaan we deze week de drempel over naar een nieuwe energie. De kristalwezens staan in een grote groep aan de andere kant van de drempel. Ze dragen nieuwe lichtjes in heldere kleuren.

Ze helpen je een jaar afsluiten. Een jaar waarin zoveel is gebeurd, zoveel is gegroeid en zoveel al is getransformeerd naar iets nieuws.
De komende week is als een schoonmaak. Bij velen gaat de boom eruit, wordt er eens goed gezogen en kijken we naar de ruimte die er is ontstaan.
De kristalwezens vragen je alle inzichten en uitkomsten van jouw eigen inkeer van de afgelopen weken tevoorschijn te halen.
Maak op basis van jouw eigen boek van wijsheid keuzes.

Neem afstand van die mensen die niet meer aan je bijdragen en kies ervoor om van binnen naar buiten te gaan leven. Dit laatste vraagt ook keuzes. De keuze om wat je wilt doen niet meer aan te passen aan opmerkingen van anderen. De keuze om zelf jouw communicatie authentiek en vanuit liefde te houden en hoe het wordt opgevat bij de ander te laten. De keuze om dingen te doen zoals jij ze wil doen en jezelf niet meer te verstoppen.

De kristalwezens staan pulsend en popelend aan mijn tafel. Ze vragen je voor te stellen hoe mooi de wereld dan zou worden als we dit allemaal zouden doen! Daar werken we immers naar toe.

Het mooie krachtige kristalwezen van Acceptatie komt dan nog even duidelijk naar voren.

Want als je keuzes maakt veroorzaakt dat altijd verandering. Niet iedere verandering is in het begin makkelijk of wordt door de ander goed ontvangen. Zij vraagt je deze komende week dit gewoon te accepteren. Zonder angst, zonder piekeren, zonder verhalen in jouw hoofd. Neem het zoals het komt met iedere keuze die je maakt en je zal zien dat met iedere keuze en stap jouw eigen trein weer op haar eigen rails komt te staan. Zo rijdt zij een stuk soepeler het nieuwe jaar in!

Ik wens jou een geweldig, magisch en gezond 2022!

Laat je reactie achter in de berichten onder deze forecast en maak daarmee kans op een persoonlijke 2022 forecast in jouw mailbox!

Lieve groet, Carina

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast week 1 Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: