tijgeroog Carina Lucassen

De energie van de komende week is die van Eenheid en Waarheid.

Deze week shift energie verder en zullen de veranderingen voelbaar zijn. De verbinding en communicatie met je eigen ziel of wie jij bent wordt duidelijker en zo begin je het gevoel te krijgen een onderdeel te zijn van iets groters, een eenheid. Iets wat je allang weet, maar nog niet zo voelde als nu.

Het kristalwezen van waarheid hoort bij een Carneool. Een aardende en activerende steen. De energie vraagt je stappen te maken vanuit je ziel, je hart en niet je ratio. Meer volgens je eigen keuzes, inzichten en waarheid te leven in plaats van die van een ander. Dan, nog meer dan anders, zal het begrip ‘eenheid’ een andere dimensie krijgen. Ze zal landen met een vertrouwen en eigen oerkracht.

  

Lieve groet, Carina

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast 8 oktober
close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: