tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is Nieuw begin en Stilte.

Ze past zo goed bij de energie die momenteel zo actief is. De kristalwezens bereiden je voor op een nieuw begin. Niet alleen in de vorm van een nieuw jaar, maar ook in een nieuwe vorm van energie, een nieuwe balans die veel veranderingen vraagt en meebrengt.

De kristalwezens laten zien dat het een beetje stilte voor de storm is en dat je deze stilte met beide handen moet aangrijpen om eens te kijken in de wensen die je hebt gezaaid. Ga eens in jouw tuin van mogelijkheden zitten, kijk wat er opkomt en wat er nog zorg nodig heeft. De kristalwezens zijn ook heel duidelijk: kom op adem! Laad jezelf even op, zodat je vanuit rust de volgende fase in stroomt.

Een goed begin is het halve werk.

  

Lieve groet, Carina

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast 8 oktober

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: