tijgeroog Carina Lucassen
Flower agaat Carina Lucassen

Er is een groep kristalwezens die al even aan mijn tafel zitten. Hun energie raakt mij diep in mijn wezen. Dat is de reden dat ik het schrijven hierover steeds heb uitgesteld. Het voelt kwetsbaar, ontroerend en toch ook gek genoeg weer vol kracht

 

Hun energie wikkelt zich om je heen en voelt als een moeder die ik zo graag had gewild.

Ik moest even mijn weg vinden met deze kristalwezens en hun energie, die zo goed past bij deze tijd. Dat ze als een moeder voelen is niet verwonderlijk.
Hun lijnen met moeder Aarde is zo krachtig en duidelijk, dat zij haar energie vertalen en doorgeven.

Zo stonden ze geduldig te wachten tot ik zover was, pulsend, verzachtend en precies dat gevend en aanvullen wat ik nodig had.

Veel kristalwezens kunnen kalmeren en activeren. Ze kunnen je ‘aan’ zetten, kracht geven of juist aardende rust. Koesteren en helen, dat ook. Deze hebben een bijzondere energie. Ik zou bijna zeggen dat de kleur van wit naar zacht diep roze gaat. Een kleur van onvoorwaardelijke liefde en verbondenheid. Een kleur van oude wijsheid, een baken van weten en vertrouwen. Bij hen weet je: alles komt goed.

Ze zijn als groep aangeschoven en horen bij de flower agaat die in mijn winkel ligt. Met hun verbinding staan ze achter je. Met zachte hand geven ze je een zetje: toe maar, ga maar. Je kan het. Het komt goed. Ik sta naast je, ik help. Ze geven je hun vertrouwen vanuit hun oude wijsheid.

 
Zachtjes laten ze voelen dat ze er zijn, ze van je houden om wie je bent, troosten als je bent gevallen, helpen te accepteren wat er is en voorzichtig openen ze je hart, zodat je weer de moed krijgt om overnieuw te beginnen. Ze wikkelen je in geborgenheid en veiligheid, een plek om altijd terug te komen als je even moet schuilen en op adem komen.

Ze moedigen je aan je dromen waar te maken, met een vertrouwen en trots voor wie jij bent. Toe maar, ga maar. Het is echt goed. Ik geloof in je!

Hun kristal, de flower agaat, heeft kleine fossieltjes in zich. Die je doen denken aan witte kleine bloemen. Een symbool voor iets wat alles omvattend is voor de kern van hun energie en hulp: kom tot bloei.

Ach, er is nog zoveel dat ze vertellen. En hun energie is nog niet in deze woorden gevat. Ze is veel rijker en dieper, veel zachter en met zoveel meer liefde dan dat ik hier even heb kunnen samenvatten. 

De flower agaat manen zijn verbonden met de cycli van het leven. Helpen loslaten, meestromen en hebben diepe lijnen met balans en intuitie.

De flower agaat uiltjes dragen een eigenwijze oude wijsheid. Een zien van alle kanten en een beetje meer magie.

Ze delen hun energie zo vol overtuiging en liefde, dat ik niet anders kan dan het delen met jou. Voel je het?

 

Lieve groet, Carina

 

 

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: