tijgeroog Carina Lucassen
Fairy Stones_Carina_Lucassen

Ik wist het al een tijdje, het kwam al met de wind mee.

Een hele bijzondere energie, lijnen van hele oude sterrenstof.

Steeds zag ik oude lederen boeken, mijn magische bos met de levende lichtarchieven en de Tree of Souls. Ik hoorde een andere hartslag die ik niet thuis kon brengen, soms vaag en soms krachtig.
De wind bracht een zachte streling van hun voorbode. Ze droeg de fluisteringen van de boodschap van kracht en legde die bij mij neer. 

Zo wist ik dat er ‘iets’ met hoge magie en kracht aankwam.

Met hun zachte, ronde vormen, Fairy Stones en hun kristalwezens.

Ik had ze nog nooit eerder gezien, maar hun taal was vertrouwd, hun energie nog meer: Fairy Stones. Een groep met krachtige verbindende lijnen. En kommetjes van zuiver licht. Intuïtief wist ik dat als deze energie samenvoegt en laat verweven wordt het een stukje alchemie. De energie wordt hoger, krachtiger en helderder.

Fairy Stones, met hun witte, zachte vormen en rondingen lijken bijna een plekje van geborgenheid en veiligheid. Ze verbinden je met de ‘womb’ van alles, onze moeder aarde. In deze tijd van veranderingen is het belangrijk dat we licht aarden in onze aarde. Fairy Stones hebben de magie om je te verbinden tot op heel diep niveau met dit wonderlijke lichtwezen. Met deze kleine witte steentjes kan je haar hartslag voelen, de streling van haar ademhaling en luisteren naar de fluisteringen van haar essentie. Het voelt als thuiskomen, zelfs met je sterrenlijnen..

Het is geen toeval als deze magische stenen je pad kruizen of je aandacht trekken. Fairy Stones vinden namelijk jou. Jij, Earth keeper en sterrenwezen.

De kristalwezens laten zien hoe de lijnen naar de aarde gaan, hoe ze je vullen met zelfvertrouwen en persoonlijke oerkracht. Rond, vanuit rust, wetend en aardend. Zo creëren ze een bubbel om je heen, zodat jij je eigen magische, universele werk kan doen.

In het kommetje van licht verbinden ze boven en beneden. Kan je reizen naar verborgen werelden en de beelden meenemen naar beneden. Ze verbinden je met gidsen, engelen en de levende lichtarchieven op de aarde. Zodat je kan doen wat nodig is. Je kan doen wat nodig is voor deze aarde, jouw aarde.

De lijnen van de kristalwezens van de Fairy Stones zijn oud. Ze dragen sterrenstof met sjamanen kennis, sterrenwijsheid en die van de natuurvolkeren die de aarde ondersteunen, als de elfen, natuurwezens en veel meer. Ze dragen de toegangscodes van lichtarchieven en weten de weg naar kristallenwerelden in de aarde.

 

Ik hou het kommetje van licht in mijn handen. Voel de rustige, serene en zuiverende energie van engelenwerk en hogere energie vermengen met de magie van de witte zachte vuurstenen.

Zij vonden mij en jou.

Ben jij klaar om jouw nieuwe hoofdstuk te beginnen?

 

Lieve groet, Carina

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: