cursus leven vanuit oude wijsheid Carina Lucassen

Deze cursus wikkelt jou in vertrouwen, sluit je aan op jouw eigen power en zal je kijk op het leven compleet veranderen. 

Een leven waarin je jouw eigen kracht voelt, je verbonden bent met jezelf en je thuis voelt kan momenteel misschien ver weg lijken. Want hoe krijg je dat voor elkaar? Diep in jezelf weet je dat er meer is dan dit. Heb je misschien wel interesses die kriebelen, maar waar jij je nog ongemakkelijk bij voelt of geen idee hebt hoe je die in jouw werk of leven laat passen. 

Eigenlijk sta je met een been in de ‘oude’ energie en de andere in de ‘nieuwe’.

Verwarrend en energievretend kan dat zijn. Soms 2 stappen vooruit om er ineens ook weer 2 achteruit te doen.

Leef!

Ga je zoeken naar antwoorden op al je vragen, dan blijkt dit knap lastig. Antwoorden blijven vaag, ruim en je kan er alle kanten mee op. Meestal roepen ze alleen maar meer vragen op.

Doordat ik de wetmatigheden van de kosmos en het leven ken, kan ik ze altijd herkennen in de situaties die mijn pad kruizen. Dat is mijn geheim wat mij zo’n enorme kracht, positiviteit en vertrouwen geeft. Het maakt niet uit wat er gebeurt, wat mijn pad kruist of welke les ik krijg. Ik heb veerkracht en een enorme drive.

Als jij de kosmische wetten kan herkennen in jouw leven is dat genoeg om sommige harde lessen te voorkomen.

Het leven voelt soepeler en zachter, ondanks dat het gewoon haar ups en downs kent. Het grote verschil is dat je het begrijpt. Dat je weet waarom.

Daarom is deze cursus. Het is mijn wijsheid, vermengt met alles wat ik in mijn leven van boven heb doorgekregen. Ik leef het, adem het, heb het binnenste buiten getest en inmiddels is het mijn manier van leven geworden.

Het is een magneet voor alles wat bij jou en jouw ziel hoort, voor synchroniciteit, een gevoel van belonging en de vastberaden passen op jouw eigen pad. 

Niets is heerlijker dan geloven in jezelf, jezelf voluit durven zijn en kansen pakken zonder angst.Knallen met het hoogste licht. Praten met jouw gidsen en de magie van het leven verweven met wie jij bent. 

Het is een cadeau voor jezelf. En als de 8 weken afgelopen zijn zal het leven nooit meer hetzelfde lijken of voelen als voorheen. 

Zet de deur open voor jouw intuitie, voor jouw zielsverlangen en luister voor deze keer naar jouw hart. 

Dan gaan we samen licht aansteken, magie ontluiken en de geheimen ontrafelen. Er is namelijk niets moeilijks of geheimzinnigs aan. 

Zet angst bij het afval en kies om nu eens echt te gaan leven.

Wil je meer weten over deze cursus? Hier vind je alle informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven.

ps. Er is geen voorkennis nodig, geen minimaal niveau of spirituele ervaring. Slechts een open mind en een drive nu eindelijk de registers eens open te trekken.
Heb je andere vragen? Stel ze gerust! Ik beantwoord ze graag.

Deel de inspiratie! Des te groter wij een rimpel veroorzaken in de energie.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: