tijgeroog Carina Lucassen
Nieuwe maan 4 december 2021 Carina Lucassen

Meestal kijken we naar de energie van de volle maan. In haar hoogste punt en volle kracht. Maar dit keer is de energie van de nieuwe maan zeker de moeite waard om bij stil te staan.

Nieuwe manen staan eigenlijk altijd wel synoniem voor een nieuw begin in een korte cyclus. Het is een schone lei, nieuwe kans met alle mogelijkheden. Iedere maand opnieuw. 
Met de afnemende maan was het de afgelopen tijd was het zo duidelijk een tijd van inkeer, rust en zelfreflectie. Je werd uitgedaagd de balans eens op te maken. Wil je alles meenemen naar volgend jaar? Waar sta je nu? Zelfs nieuwe, diepere laagjes werden aangeraakt om zachtjes naar boven te komen drijven. Sommige droegen een schaduw, terwijl andere sprankelden van een stroom van passie

De nieuwe maan van 4 december heeft een bijzondere energie omdat ze samenvalt net een zonsverduistering. Ze draagt de energie waarin je uitgenodigd wordt je eigen ruimte in te gaan nemen.

Jouw wortels op je plek in de aarde te steken en de macht en keuzes niet meer bij een ander te leggen. Wortelen, je eigen hartslag voelen en luisteren naar iedere fluistering van je eigen ziel en haar oneindige, prachtige wijsheid.

Deze maan vraagt verantwoordelijkheid over je eigen keuzes, eigenaarschap over je eigen leven. Ze roept je op om je doel na te gaan jagen, in beweging te komen in de richting van je dromen en niet meer af te wachten op een beter moment

Als je ervoor kiest gewoon je eigen pad te lopen zal de energie van deze nieuwe maan om je heen dwarrelen en het in kracht laten meegroeien zoals de maan in volume lijkt toe te nemen naar volle maan. Je hebt de afgelopen weken ruimte gemaakt met alles wat je wilt loslaten en die ruimte mag worden gevuld met een nieuwe stroom magie!

De energie van deze maan stuwt de start van je nieuwe ideeën, dromen en wensen die je neerzet.

Het is een krachtige maan die je innerlijke werk weer vraagt naar buiten te komen om het tot een volle energie te brengen met volle maan.

Zo zijn het steeds opnieuw nieuwe hoofdstukken in het jaar van introspectie en balans bij een afnemende maan en zaaien en tot bloei laten komen bij toenemende maan tot volle maan.

 

Deze week is er niet slechts deze bijzondere energie maar is de energie van de kristalwezen forcast overgave en acceptatie. De overgave zal je laten surfen op de kracht en stroom van de maan, de acceptatie haalt de rem eraf

Ik ben zo benieuwd naar alle nieuwe dingen die geboren zijn deze week!
Wil je ze laten weten in de reacties hieronder?

 

 

Lieve groet, Carina

 

 

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: